Hetedik fejezet

177 5 1
                                    

|⚡️Aidan szemszöge⚡️|

Fuck my life, can't say that girl
Don't tell me you can save that shit
All she want is payback for the way I always play that shit

Hallom meg Lil Peep hangját korán reggel. Gyors kinyomom az ébresztőm, de még erőm sincs felkelni, ezért gyors lecsekkolom mizu instán. Általában nem nézem meg a képeket csak belikeolom és görgetek tovább. Most is ezt csináltam, miután meguntam bementem a globalba és ott körülnéztem. Egyszer csak meglátok egy nagyon ismerős csajt a képek között.

ava.mlr
ahol te nem;)

mlrahol te nem;)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by:@mark.handerson,@jms.mlr and 567 others.
     View 54 comments

Ezt nem hiszem el. Még itt is itt van. Múltkor tényleg megbántott, mert tényleg barátkozni akartam ráért volna később is a többi dolog, ha értitek mire gondolok. Ez a csaj kurvára más mint a többi! Kiáll magáért és nem fél szembeszállni senkivel szemben.Na és ezek mellett gyönyörű és kurva jó alakja van! De hát ha nem akarja a társaságom akkor baszhatom, bár ez úgyis meg fog változni. Eljátszom előtte a sértett aranyos kisfiút aztán odajön bocsánatot kérni én meg egy kicsit akadékoskodom, de utánna megbocsájtok és ráállok a csajra. Mondjuk eléggé megijeszt mivel még senkire se gondoltam ennyit mint rá. Amikor elsőnek láttam már akkor is éreztem valamit legbelűl, de ez csak azért van mert kurva jó teste van én Aiden Cross senki iránt se érzek többet mint amit kéne!

Ezek után felkászálódtam az ágyamból majd bementem a gardróbomba valami elviselhető cuccot keresni, bár már így is döglenek utánam a lányok. Múltkor az egyik a folyosó közepén fogta meg a dákóm. Na mindegy is.

Elég fura a stílusom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Elég fura a stílusom. Nem úgy öltözöm mint a legtöbb fiú. Mondhatják, hogy buzisan nézek ki, de mégis az én ágyamba több csaj köt ki mint az övükébe valaha.

Miután kész voltam felkaptam a pennyboardom és elindultam a suliba. Odaérkezésemre mindenki felkapta a fejét két ember kivételével. Nem nehéz kitalálni, hogy kik nem. Ha Ava-ra és szöszi barátnőjére gondoltál ott a pont.

Odamentem a haverjaimhoz majd elkezdtem velük baromkodni. Nem hazudok néha a tekintetem egész máshova siklott. Egy fa alá ahol A lány és a barátnője beszélgetett.

A buszon Mark mellé ültem. Ő a legjobb haverom, de az Ava-val való kapcsolatomról még neki se meséltem. Jaj miféle hülyeségeket mondok. Nincs olyan hogy mi csak ő és én vagyunk. Nem is jön be a csaj.

Odaértünk és épp osztották, hogy ki kivel lesz egy házba. Meghallottam Ava nevét és erre felkaptam a fejem. NA NE BASSZ HOGY LEHETEK ILYEN SZERENCSÉS(?) najó ez lehet nem is szerencse hisz nem bírjuk egymást sőt ki nem állhatjuk egymást! Elkerűlhetetlen lesz, hogy találkozzunk.

𝙑é𝙡𝙚𝙩𝙡𝙚𝙣𝙚𝙠 𝙣𝙚𝙢 𝙡é𝙩𝙚𝙯𝙣𝙚𝙠Where stories live. Discover now