Ötödik fejezet

197 6 0
                                    

|☁️Ava szemszöge☁️|

Egy szemhunyásnyit sem aludtam. Egész éjjel azon a fiún agyaltam. Lehet egy kicsit köcsög voltam, de azért volt rá okom, na meg neki sem kellett volna ennyire a szívére venni, amikor nem is ismer.

Nagy nehezen kikecmeregtem az ágyból és elindultam a fürdőbe. Belenézetem a tükörbe és rendesen megijedtem. Akkora táskáin voltak komolyan, mint egész Oroszország. Valljuk be az azért nem semmi. Megmostam az arcom majd elkezdtem kivasalni a hajam. Miután ez meg volt feltettem a minden napi sminkem. Szempillaspirál es szájfényt.

Odamentem a szekrényemhez és eljött a nap legnehezebb döntése. Mit vegyek fel? Széttúrtam az egész szekrényt mire megtaláltam a megfelelő ruhát. Egy sárga felsőt és egy mom jeanst vettem fel. Imádom a mom jeanseket.

Elindultam le a lépcsőn és út közben összetalálkoztam Jamessel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Elindultam le a lépcsőn és út közben összetalálkoztam Jamessel.

-szio hugi! hogy aludtál?-kérdi miközben megölelt és adott egy puszit a homlokomra.

-szio bátyus! jól te?-kérdem miközben visszaölelem.

-én is egész jól. na mehetünk?

-igeen.

Elköszöntünk anyától és indultunk is. A kocsiba énekeltünk és röhögtünk. Odaértünk és még nem volt ott Tamy, ezért a tesóm haverjaihoz mentem. Nagy körben álltak az udvaron. Mielőtt odaértem írtam Tamynak.

Én: sziamiaa! a tesom haverjaival vagyok majd gyere ide.

sajtkukacom👾💗:om okes

Odaértünk és tök sokan megöleltek és köszöntek. De egy emberen meg akadt a szemem. Aiden. Hát persze ő is kosarazik.
Még nem is köszönt. Hát én se fogok.

Még beszéltem pár szót a fiúkkal, amikor megláttam valakit tolakodni. Hát persze, hogy Tamy volt. Minden srác megnézte, hisz gyönyörű lány. Szőke hullámos hajával és kék szemével na meg a tökéltes testével sok fiút magába tud bolondítani. Én se vagyok ronda, de az én barna hajamba és barna szemembe nincs semmi különleges.

Pár perc után már bent ültünk a terembe. Épp megbeszéltem Tamyval a tegnap történteket, amikor Mrs.Kalsen jött be az ajtón Mr.Williams helyett, aki a matekot tartaná.

-Figyelem osztály!-kezdett bele a mondandójába.-Kirándulni megyünk, mégpedig egy kis tóhoz és faházakban szállunk meg. Jővőhéttől lesz. Mindenkinek adok egy papírt, amit vissza kell hoznia ha jönni akar.

Kiosztott mindenkinek egy papírt.

-Jaj, majd elfelejtettem a másik 11-kel megyünk! Mr.Williams osztályával.-és ekkor megtudtam volna ölni magam. Az Aidenek osztálya. Egy hétig össze leszek zárva vele. Jesszusom.

Mindenki elkezdett suttugni körülöttem, hogy milyen jó lesz meg hogy milyen jó palik leszdnek ott. De én csak egy valakire tudtam gondolni. Csak Rá. Aiden Crossra. A fiúra, aki mindenhol ott van.

Bocsi hogy rovid lett de most csak ennyi telett. Hamarosan új rész. Vagy akarjátok, hogy folytassam?

𝙑é𝙡𝙚𝙩𝙡𝙚𝙣𝙚𝙠 𝙣𝙚𝙢 𝙡é𝙩𝙚𝙯𝙣𝙚𝙠Where stories live. Discover now