Del 3. Cassie more like trashy

879 51 20
                                    

Jag sitter och skrattar med Liza och Jas när någon knackar mig på ryggen. Jag vänder mig om, där står en tjej med brunt, långt hår,och bruna ögon. Bredvid står en blond tjej. Brunetten tittar på mig med ögon fyllda av hat. "Jag är Cassie" säger hon. Jag ska precis säga mitt namn när hon säger "Jag vet redan vad du heter. Jag hörde att du var bra på att flyga, men jag tror inte att du är lika bra som jag. Eller, jag vet" jag rynkar på ögonbrynen. "Gör inte så där. Du ser ut som en apa" säger hon snäsigt. Jag himlar med ögonen och vänder mig tillbaka mot Liza, och Jas. Jag visste ju att det skulle finnas minst en bitch på skolan så jag är inte förvånad. Förhoppningsvis är hon inte lika envis som Jane. "Du vänder dig inte bort från mig!!"
Jag vänder mig mot henne igen. "Är du lite avundsjuk för att jag är bättre än dig?" Jag lyckas få till en retsam, gnällig röst, och ger en tumme ner. Det blixtrar i hennes ögon. "Du kommer aldrig att vara bättre än mig!"
Jag suckar. "Ska du slita av mina vingar?" Jag hånler. Hon står helt tyst. "Nej just det. Säg det till någon som bryr sig" jag vänder mig tillbaka till maten, och hör hur hon raskt går iväg, frustandes.
Jas och Liza skrattar. Jag ler ett klurigt leende emot dem, och så fortsätter vi där vi var.
*
Jag lägger mig på sängen och blundar. Jag har nästan somnat när jag hör Mauve: "är du vaken?" Jag tittar upp. Hon ler. Jag nickar. "Såååå, hur var din första dag här? Idag behövde du inte gå på lektioner då, men ändå"
Hon låter ivrig. "Det var bra" säger jag kort. Hon nickar och ler. Jag ser det som min chans att fråga om den skumma killen. "Det var en kille, han var liksom ganska tyst, och lite kaxig. Han hade brunt hår och..."
Jag avbryts av hennes skratt. "Du pratar om Everett" jag blir smått röd om kinderna. "Han är lite kaxig, och tyst. Han är jätte snygg, det tycker många, men han är inte intresserad. Han går i teknikgruppen och är en av de bästa flygarna" jag nickar uppmärksamt. "Ja, jag lägger mig nu iallafall" hon lägger huvudet mot dun kudden. "God natt" "natti"

Skyddsänglarحيث تعيش القصص. اكتشف الآن