34.

581 35 19
                                    

Své ruce přemístím za jeho krk a on těmi svými putuje po mých bocích, z čehož mám ještě větší husí kůži, než z té studené vody.

Když se konečně odtáhneme, pohlédnu mu zamilovaným pohledem do očí. Mám pocit, Jakobych v těch jeho četla to samé co cítím já. Ale je to doopravdy, anebo jen přelud?

Po chvíli vylezeme oba z vody. Kou si obleče rifle a já..Já před ním stojím v mokrém oblečení, protože nic jiného na sebe nemám. Nervózně na něj koukám a poté i překvapeně když mi podá své suché tričko.
,,Obleč si to."
Prohlásí a pousmeje se. Přikývnu a vezmu jeho tričko do svých rukou.

,,Trochu soukromí."
Ušklíbnu se a on pobaveně protočí očima. S tím se otočí zády ke mně a já se otočím zády k němu. Nechci riskovat, že by se nedej Bože otočil.

Svléknu se do naha a obleču si na sebe jeho tričko, které mám krátce nad kolena. Není to nejdelší, ale ani nejkratší. Myslím si, že je to tak, akorát.

,, Můžeš."
Řeknu po chvíli a on se otočí. Nervózně na něj kouknu a snažím se jeho tričko na sobě posunout níž. Uchechtne se nad mým gestem a to mě přinutí být více červená ve tvářích než předtím. Cítím se tak trapně. Akor před někým jako je on. Stojím tu před ním jen v tričku, které on nemá a kouká na mě. Znervózňuje mě.
,,N-nepůjdeme už?"
Zeptám se po chvíli a pohlédnu opět a zase na něj. On pouze přikývne.

Společně se vydáme do tábořiště kde si oba vlezeme do mého stanu.
Tedy, v plánu bylo, že tam zalezu jen já, takže mě celkem překvapilo, že za mnou vlezl i Kou.

,,Proč nejdeš k sobě?"
Šeptnu směrem k němu a on zapne stan.
,,Chci tu být s tebou," koukne na mě ,,je to snad špatně?"
Přikývnu pomalu nesouhlasně a zhasnu světla. Chci jít spát avšak jedna věc mě tohle nenechá udělat. On. Jeho rty, které bych si přála opět a zase cítit, stejně jako doteky.
,,Kou.."
Šeptnu do ticha a i když toho nevidím moc, stačí mi, že nám sem svítí trochu toho záře měsíce, vím, že se na mě podíval a čeká co řeknu. Problém je však v tom, že já nevím jestli to chci vůbec říct. A jak by na to vůbec reagoval. Ale stejně to řeknu.

,,Kou..Chci aby jsi se mě dotýkal"

Caukyyyy tady je taková kratší kapitolka, protože Maya nestíhá xddd snad vám to nějak extra nevadí 😅😅😓❤️ každopádně děkuju všem za neskutečnou podporu! Moc si toho vážím ❤️

Who are you? (DL FF) ✔︎Where stories live. Discover now