28

3.7K 249 112
                                    

FINNEAS- Let's Fall in Love for the Night

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


FINNEAS- Let's Fall in Love for the Night

"Yani bir süre daha orada mı kalacaklar?" Jeongguk bardağı masaya koyup kafasını salladı.

"Yengem tekrar buraya dönüp yeni bir düzen kurmaktan çekiniyor. Yeni bir hayat kurmakla uğraşamayacak kadar yorgun." dedi bakışlarını ellerine indirirken.

Küçük mekanda insanlar dönüp dolaşırken ikili de birkaç saniyeliğine sessizleşti. Taehyung ikisini de diğer insanları izlediği gibi dışarıdan izleyebilmeyi diledi.

İki arkadaş -ya da her neyse- sakince sohbet ediyor diye düşünürdü herhangi birisi. Belki de en basitinde öyleydi ama birbirlerine söylemek istedikleri ve hissettikleri göz ardı edilemezdi. En başlardaki soğukluk ve rahatsız edici hisler büyük derecede azalmıştı, daha rahat hissediyorlardı. Yaşanan şeylere rağmen birbirlerine daha iyi hissettirebilmek için çekinmeden teselli ediyorlardı.

"Sen nasıl hissediyorsun?" diye sordu Taehyung. Alacağı cevabı az çok bilse bile ondan duymaya ihtiyacı vardı. Belki de Jeongguk'un kötü ruh halinin suçluluğunu daha çok üstlenmek için yapıyordu.

"Bilmiyorum" diye mırıldandı. "Eksik hissediyorum."

Parmakları ile oynarken konuşmaya devam etti. "Her şey bir anda gelişti ve ben olanları algılayıp mantıklı bir karar verene kadar daha da kötüleşmesinden korkuyorum. Ailemi ayakta tutmak istiyorum ama..." sesi titreyince sustu ve gözlerini yumup derin bir nefes aldı.

"Ama hata yapmaktan ve işleri berbat etmekten korkuyorum."

Taehyung tereddüt etmeden onun elini kavrayınca Jeongguk afalladı. Gözlerini onun sıcak bakışları ile birleştirirken Taehyung güven verici sesiyle konuşmaya başladı. "Kendine bu kadar sorumluluk yüklemene gerek yok, elinden geleni yapıyorsun ve herkes bunun farkında." Elini onun sıcaklığını hissedecek kadar sıktıktan sonra devam etti. "Kendini bu kadar hırpalama, lütfen."

Jeongguk'un gözleri hissettiği samimiyet ile hızlıca dolarken Taehyung ne yapacağını şaşırdı. Bedenini bir tedirginlik ele geçirirken onu bu halde görmek koruyucu hislerini açığa çıkardı ve olduğu yerden kalktı.

Jeongguk kafasını eğmiş tek eliyle yanağına düşen göz yaşlarını siliyordu Taehyung'un ayaklandığını görünce dikkatini ona verdi.

Taehyung Jeongguk'u elinden tutarak kaldırdı ve hızlıca kollarını beline dolarken başını boyun girintisine yerleştirirdi.

Jeongguk o an kendini tamamlanmış hissetti. Birkaç saniyeliğine de olsa tüm sorunlarını unuttu ve vücudu ele geçiren ılık duyguya odaklandı.

Göz yaşları art arda yanaklarına düşerken o da kollarını Taehyung'un etrafına doladı ve ona sıkıca sarıldı. Burnuna dolan kokuyla mayışırken nefeslerini kontrol etmeye çalıştı.

Where the $Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin