14

4.9K 426 219
                                    

kurgunun en uzun bolumlerinden birisi sanırım umarım okurken sıkılmazsınız çünkü çok büyük bir kısmı düz yazı
lütfen yorum yapmayı unutmayın
teşekkürler
🙃🙂🙃🙂🙃🙂

kurgunun en uzun bolumlerinden birisi sanırım umarım okurken sıkılmazsınız çünkü çok büyük bir kısmı düz yazılütfen yorum yapmayı unutmayınteşekkürler🙃🙂🙃🙂🙃🙂

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

jeongguk'tan 1 yeni mesaj!

jeongguk
taehyung
okulda mısın

taehyung
evet
dersten çıkmak üzereyim

jeongguk
sizin binanın önündeyim
(görüldü.)

Taehyung hangi ara çantasını omzuna takıp sınıfı terk etti bilmiyordu. Acele ile koridorda yürürken çarpıp geçtiği insanları umursamıyor kendi kendine gülümsüyordu. Jeongguk ile son görüşmelerinin üzerinden bir buçuk hafta gibi bir süre geçmişti. Üstelik sok görüşmeleri biraz... utanç vericiydi Taehyung için. Yine de tekrar görüşeceklerini düşünmek onu zaten mutlu ederken aniden böyle bir mesaj almak tam anlamıyla elini ayağını birbirine dolamıştı.

Merdivenlerden inerken sırıtışını gizlemek için dudaklarını ısırıyordu. Nihayet binadan dışarı adımını attığında yüzüne vuran güneşi engellemek için elini alnına yaslayıp etrafa baktı.

Oradaydı.

Birkaç hafta önce yine kendisi için okula geldiği günkü yerde, çiçeklerini dökmüş kiraz ağacının altındaydı. Sırtını ağacın gövdesine yaslamış ve ellerini önünde birleştirmiş öylece duruyordu. Taehyung tanıdık bedeni gördüğünde vücudunu sıcak bir dalga ele geçirdi. Mayıs ayının bunaltıcı havası yetmezmiş gibi kendi sıcaklığı da onu daraltıyordu.

Binanın önündeki son birkaç basamaktan inerken gözleri hala Jeongguk'un üzerindeydi ama Jeongguk onu fark etmemişti henüz. Tedirgin bir şekilde telefonu ile ilgileniyordu. Taehyung bundan faydalanıp yanına ulaşmadan önceki son birkaç saniyesini onu inceleyerek geçirdi.

Üzerinde büyük beden gri bir tişört vardı. Altında ise tişörtünün aksine bacaklarını saran yırtık siyah bir pantolon. Böyle sade kıyafetlerle bile dikkat çekici görünüyordu. Taehyungun birkaç metre uzaktan bile dikkatini çeken gümüş takıları da göz ardı edilemeyecek bir hava katmıştı ona.

"Jeongguk!" Jeongguk kafasını telefonundan kaldırıp karşısında gülümseyen çocuğa baktı ve derin bir nefes aldı.

"Bir an gelmeyeceksin sandım." Kıkırdayıp telefonunu cebine attı ve  hızla kollarını Taehyung'un omuzları etrafına doladı. "Merhaba!" Jeongguk'un ani sarılışı birkaç saniyeliğine Taehyung'un nefesini kesse de bu belli etmemek için üstün bir çaba gösterdi ve zor da olsa kollarını onun yaptığı gibi bedeninin etrafına doladı. Bu sırada Jeongguk çenesini çok kısa bir süreliğine onun omzuna yerleştirdi.

Bu Jeongguk için normaldi. Taehyung ile tanışalı bir ay oluyordu ve çoğu zaman grup ile iletişim içinde oldukları için herkesle kaynaşmıştı.

Where the $Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin