Çakma Doktor'19

1K 94 153
                                    






《《《

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


《《《

Utandığım doğrudur. Herkesin bakışlarına maruz kalmıştım. Daha fazla bakılmadan havuzun içinden çıktım. İki gündür neler yaşadığımı sonra sorgulardım. İlk önce buradan ayrılmalıyım.

Kız hâlâ bana şaşkınca bakmaya devam ediyordu. Onun yüzünden düşmüştüm. Çıkıp hızla yürümeye başladım. Hira ıslak olduğumdan ötürü yanıma fazla yaklaşmadan yürüyordu.

Bıcırlarıma yakalanmamalıyım. Dillerine düşerdim. Eve koşup kapıyı kapattım. Duşa girip çıktığım halde üzerimde garip bir pis hali durumu vardı. Süs havuzuna dalıp çıkmıştım sonuçta.

Öğle ezanıyla camiye gidip safları sıkılaştırdık. Caminin kubbesinde çarpan ses Allahu Ekber idi. Huşu içinde kılındı namazlar. Selam verip her zamanki yerime geçmiştim. Bugün yaşadıklarımı unutup Kuranıma odaklandım. Hatmimi okuyup bitirdikten sonra öpüp alnıma koydum. Kuranı göğsüme bastırıp cenneti hissetmeye çalışırken düşüncelere dalmıştım. Ta ki sırtıma binen bıcırığıma kadar.

Selim sırtıma binip omzuma başını yasladı ve eğdi.

-Hocamm!!

Diye bağırmasıyla gülümsemem de artmıştı. Seni şapşik! Kuranımı her zamanki yeri olan çantama koyup Selim'e döndüm.

-Hocam dalıp gitmişsiniz. Mecnun musunuz?

Gözlerini kısarak sorduğu soruyla ağzım açılmıştı. Ne diyordu böyle?

-Seni gidi seni! Leyla olsaydı Mecnun olurdum Selim.

-Neden öyle dediniz? Leylanız var ki.

Demesiyle kaşlarımı çattım. Anlamaz bir şekilde

-Kimmiş o? Dedim.

-Her gün Leyla için ıslanıyorsunuz ya! O abla işte!

Dedi göz kaş işaretleriyle. Az değilsin Selim! Burnunu sıktım. Ne diyeceğimi şaşırmıştım durdum öylece. O kız peşimi bırakmıyordu. Ya da bana öyle geliyor.

-Neyse Selim hadi yerine! Dersimiz başlıyorrr!

Diye bağırmam ile Selim koştu, rahlesini önüne koydu. Bıcırlarım kıpır kıpırdı, yerlerinde duramıyorlar. Derse başlamamla odakları ben olmuştum. Beni örnek almaları aşırı hoşuma gidiyordu. Ben onlara hocadan çok abilik yapmak istiyordum.

Abilik demişken Melda aklıma geldi. Ben onunla abi  yerine arkadaş gibiydim. Babam evden çıkmamıza pek izin vermezdi. Evde can sıkıntımdan dolayı Melda'nın odasına girerdim. Melda ise Gel komşu gel! İkindi çayım hazır! deyince tabii ben durabilir miyim? Çaya ben doğuştan sevdalıyım! Çay kelimesini duymam yeterliydi. Yanına gider başlardık oyun oynamaya. Annem de o sırada çaylarımızı getirirdi.

HAPİSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin