Söz'6

1.6K 102 14
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

Mazhar'ın Ağzından

Can çekişen bedenim iki büklümdü. Kıvranıyormuş gibiydim. Beynimi saran o düşünceler yüzünden daha kötüleşiyordum. Beni tutan kişi sarsıyordu. Onun sayesinde biraz da olsa ayılabilmiştim. Tutan kimse bağırıyordu. Git gide daha bulanıklaşmıştı sesi. Kulaklarımda çınlama ve kalp atışlarım yakınlanıyordu.

Tekrardan kendime engel olamayaraktan karanlık perde çekilmişti. Gözlerim açıktı ama bir şey göremiyordum. Belki küçük bir ışık sızıntı görürüm diye gözlerimi kırpıyordum. Karnımdan akan kan hâlâ sıcaktı. Hissediyordum. Yarılan yer uyuşmuş pek de bir şey hissedemez haldeydim. Ki zaten aklım acımı düşünemeden beni geçmişe götürüyordu. Fırsat vermiyordu acımı hissetmeme.

Kendimi hakim olmamaya başlayınca anlamıştım. Yine bayılacaktım. Birden havalanınca ne olduğumu şaşırmış olduğum yerde donakalmıştı. Havada süzülür gibi gidiyordum. Bir şey görmediğim için gariptim. Bayılmadan önce son anlarımı yaşarken tek düşündüklerim belliydi. Pişmanlıklarım.

Hayat, göz açıp kapayana kadar kısa, bir dakika da bir saat gibi hissettirecek kadar ise uzun ve acı vericiydi. Çaresizlik bedenime bürünmüştü. Mahkumdum ben. Sadece mahkum.

Kurtulur muydum yaşamımdan? Yoksa değişsem tövbem kabul olur muydu?

《《《

Gözlerimi aralarken burnuma sızan o meşhur kokuyu almıştım. Hastane kokusu.

Tavana bakarak biraz bekledim. Yaşadıklarım aklıma gelince farkında olmadan yanağımda gözyaşım süzüldü. Annem olsa sarılsa bana. Dünyalar benim olurdu. Ama bunlar sadece hayaldi. Aniden kapının açılma sesiyle korktum. Baktığımda doktor gelmişti yanıma. Elindeki kağıt ile bana bakıyordu.

-Merhaba Mazhar Bey, nasılsınız? İyi hissediyor musunuz kendinizi?

-Karnımda biraz sancı var.

-Olağan bir şey. Ameliyat zorlu geçti ama sizin gücünüz her şeyi yendi. Vücudunuz çok sağlam çıktı.

Dedi ve gülmeye başladı. Anlamayarak baktım sadece.

-Aaaa! Bu arada elimdeki sizin bütün bilgileriniz var. Biraz tansiyonuz düşmüş. Bu gayet normal, yaşadığınız olaydan dolayı. Ve bu arada dikkatimi de çeken şey oldu...

Dedi ve sustu. Gözlerini kısar gibi yapıp kağıda baktı.

-DNA'nızda alkol görülüyor. Kullanmışlığınız var mı?

HAPİSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin