1

5 0 0
                                    

  Uneori, un sfârșit poate însemna începutul unei perioade frumoase, iar alteori, un început poate aduce cu sine sfârșitul a ceva minunat. Viața e plină de coincidențe și întorsături de situatie care determină într-un final apariția eternei întrebări: există destin, soartă sau Dumnezeu? Există vreun motiv pentru care trăim? Fiecare își găsește un motiv, dar semnifică ceva viața unuia printre atatea suflete? Ce-i clar, e ca oamenii se influențează și motivează reciproc.

  Pe un câmp, nu departe de casă, o pereche de ochi privea cerul. Iar cerul privea și el. Între o cale ferată și o clădire abandonată, aștepta ploaia. Se spune că ploaia purifică. Dintre toate fenomenele naturii, ploaia e cea mai expresivă. Și controversată.  Poate aduce cu ea atât liniște, cât și nevroză. Atât lumină, cât și întuneric. În cazul nostru, aproape că a oprit timpul.

  Uneori, vremea pare ca vrea sa ne spuna ceva. Exista multe cai prin care viata încearcă să ne atenționeze sau sa ne dea semne. Semne pe care le intelegem după mult timp. Unii învață să citească viata. O tratează ca pe o carte și merg precauți pe orice drum au ales. Alții, se cred la jocuri de noroc. Pierd, câștigă, dar nu ezita niciodata sa riște. De aici rezulta două situații inevitabile: se aleg cu jackpotul sau cu nimic.

De Neînlocuit Where stories live. Discover now