De Duistere Weg (Demi Lovato)

861 26 6
                                    

Het begin:

*10 jaar oud*

Demi’s POV

Ik keek naar de spiegel, mijn eerste schooldag ik moet er op mijn best uit zien, ik kijk naar mij zus haar make-up tas.. Ik kijk snel om de hoek, Dallas is nergens te bekennen. Ik sluip naar haar make-up tas en pak haar lipgloss eruit, de Final-Touch.. Ik kijk in de spiegel. Dit kan toch?

‘Demi je komt te laat!’ roept mijn moeder onderaan de trap

‘Ja, Ja kom al’

Ik doe de lipgloss nog een keer over mijn lippen heen en ik loop uiteindelijk naar beneden, mijn moeder pakt mijn broodtrommel en duwt het in mijn hand.

‘Kom Demetria, je wilt niet je schoolbus missen op je eerste schooldag’ zegt mijn moeder die mijn tas geeft

‘Nee.. Hoelaat is het dan’ vraag ik aan haar

‘Kwart over 9, de bus gaat over een kwartier dus ik zou maar gaan lopen’

‘Is goed, ik ben om 3 uur thuis’

Mijn moeder drukt een kus op mijn voorhoofd, Ik geef haar nog een laatste knuffel voordat ik naar het bus-stop bord loop, het duurt minuten voordat de bus er is, maar beter op tijd dan te laat. Als de bus eindelijk arriveert loop ik met veel zekerheid naar binnen en neem ik plaats aan de stoel dicht bij het raam.

‘Leuke lipstick, op je voorhoofd’ hoor ik twee meiden giechelen

Ik pak snel mijn mobiel en kijk via het scherm naar mijn hoofd, Nee! Mama!.. Wat een goed begin, nou maar hopen dat ze niet bij mij in de klas zitten.

~.~.~.

Als de bus stopt loop ik snel met een rode knop naar de wc, ik kijk in de spiegel en probeer al het rooie van mijn gezicht aftehalen, maar dan verschijnt er een grote rooie plek op mijn voorhoofd. Nou, laat maar.. dat verdwijnt wel, maar dan stopt mijn hart met kloppen als ik de bel hoor, ik versnel me naar het lokaal en ruk de door open.

‘Sorry dat ik te laat ben’ zeg ik hyperventilerend

‘Je bent niet te laat, je bent de eerste. Dit is pas de eerste bel’ zegt de juffrouw met een lach

Ik zucht en loop naar een plek een beetje achterin, al snel begint de klas zicht te vullen, maar dan schrik ik van de 2 meisjes die naar binnen lopen. Ik probeer mijn gezicht te verschuilen in mijn boek, maar het is te laat.

‘Volgende keer eerst je face checken voordat je, je mama verlaat’ zegt het blonde meisje

‘Hey, Back-off Bekkie’ zegt het meisje met de bruine haren die Bekkie gelijk stil krijgt

‘Bedankt’ zeg ik met een zucht

‘Geen, probleem, kan ik naast je zitten’

‘Tuurlijk’

Al snel beginnen ik en Selena aan de praat te komen, maar dan komt het introduceren gedeelte en ik ben aan de beurt.

‘Uh.. Ik ben Demi, Demi Lovato.. Ik ben 10’ zeg ik met een lach

‘Demi, Lovadom’ zegt Bekkie lachend

En al snel begint iedereen te lachen, zelfs de juffrouw grijpt niet in, ze blijft toekijken.. En ter mijn grote verbazing zie ik Selena lachen. Ik pak uit boosheid mijn tas en ik ren naar de wc, en natuurlijk niemand komt achter me aan, Hopeloos.

‘Egoïst, Lelijkerd, Dikzak, Babyhoofd, RoodHoofd!’ ik fluister mezelf de woorden weer in

‘Je bent lelijk, je verdiende dat.. Wie noemt zijn naam nou 2x alleen egoïsten doen dat, en 3x raden je bent een egoïst’

De tranen komen weer in mijn ogen, en langzaam vallen ze op mijn shirt. Ik pak mijn brood uit mijn tas en eet het op..

‘Jij wou zo graag afvallen en wat doe je nou! Je ziet weer te vreten, jij bent gevuld met vet en verder heb je een lege inhoud’

Uit angst gooi ik mijn brood weg en doe ik mijn handen voor mijn gezicht, de tranen stromen en alles begint pijn te doen, mijn hart, mijn benen, mijn armen. Alles doet zeer, ik sta op met pijn en pak mijn tas, ik kijk in de spiegel en zie mijn betraande ogen. Ik neem een diepe zucht en loop de wc uit richting de uitgang, zonder iemand aan te kijken, maak ik mijn weg naar huis.. Met tranen loop ik naar huis, het doet nog steeds zeer.. Mijn hart schreeuwt van de pijn.

- - - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Het begin van alles, de pijn, het gepest.. Maar dit was pas het begin alles word erger en je kent het spreekwoord ‘Vrienden zijn er om elkaar te steunen’ maar wat als al je vrienden je dumpen en je laten zitten? Welke maatregelen gaat ze nemen om de pijn die ze nu al heeft om te stoppen? Zou ze het tot het ergste nemen?

-Demi Lovato = Demi

- Selena Gomez = Selena

- Diana Agron = Bekkie

xxLeentje

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 30, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De Duistere Weg (Demi Lovato)Where stories live. Discover now