𝐊𝐚𝐩𝐢𝐭𝐭𝐞𝐥 𝟗

60 1 0
                                    

Ute var det panik men dammet började sätta sig. slottet hade redan kollapsat och krossat sig. Harry och Draco hade kommit ut just i tid och satt nu på marken och kollade på den kollapsade slottet. "Harry..?" Harry visste inte vad han skulle göra, han var förstörd av att hans hem och många hans vänner var borta.
"Mmh.." svarade Harry tyst och lade huvudet på Dracos axel.
"Jag gillar dig Harry. Jag vill och kommer vara här för dig!" Harry kollade på Draco och fast han var hur sönder som helst han kände en varm känsla på hanns insida. Harry fick en liten leende på sina läppar som fick Draco också att le. Draco läggde sitt huvud neråt och kysste Harry. Harry kysste tillbaka Draco.

5 år senare

Draco och Harry lever i mugglar världen tillsammans i samma hus med Ron och Hermione. De är glada tillsammans och som Draco lovade, de var där för varandra.

.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.

Nu är denna fanfic slut. Det är ganska sorligt för att denna är min första fanfic (som jag postar). Jag hoppas så mycket att ni gillade den. Det har varit fint och få skriva på denna fast den inte bläv den bästa. Tack för att ni har läst denna! Jag hoppas att ni kommer och läsa mina nya fanfics också men tillsdess hej då!❤️
222 ord

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 24, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝙝𝙖𝙩𝙚 𝙤𝙧 𝙡𝙤𝙫𝙚Where stories live. Discover now