𝐊𝐚𝐩𝐢𝐭𝐭𝐞𝐥 𝟕

49 1 0
                                    


Harry tar några steg bakåt med hopp att det finns något och ta i. Draco hoppar up ur sin säng när han ser att Harry kommer och snubbla i en socka som var på golvet. Harry faller i Dracos armar och blir röd som en tomat men stiger upp. "Pojkar vi most gå ut nu!" ropar Pansy och springer ut ur Slytherins rum för att hinna ut. Draco och Harry har inte deras saker, inte heller tröjör men de har för brottom för att ta något med sig. Harry stoppar mit i allt och säger i panik till Draco "var är Hermione och Ron!" Draco kollar sorligt på Harry men de har inte tid nu och tänka på dem men Harry vill inte fortsätta före han vet var hans vänner är. *jag måst göra något! Han får inte dö!* tänker Draco och lyfter Harry och springer till närmaste dörrarna.
När pojkarna kommit ut ser de många redan som är ute men de är i hel panik. Från alla dörrar springer människor som vill ut men slottet håller på att krossa sig. "Draco! Jag lämnar inte minä vänner!" ropar Harry och springer tillbaka in. Draco springer efter honom tills han ser Ron och Hermione redan ute och försöker Harry. "Harry! Harry!!"

"Iiikk!"
Draco vet att det var Harry som ropade och han ser att Harry är under en sten som håller på och falla. Draco skuffar Harry bort men blir själv under den.
(Eller så ser det ut)

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.

Hej alla! Hoppas ni gillade denna kapittel och att ni har en skön dag💖
- 263 ord

𝙝𝙖𝙩𝙚 𝙤𝙧 𝙡𝙤𝙫𝙚Där berättelser lever. Upptäck nu