Hoofdstuk 9

173 15 6
                                    

Ik zuchte wanneer ik werd gewekt door mijn wekker aka gsm. Ik kroop uit mijn slaapzak en drukte op snooze. Ik wreef over mijn zwart T-shirt om de kreukels er wat uit te krijgen.
Ik spitste mijn oren. In Harry's huis hoorde ik, als ik goed had geteld, zeven stemmen kibbelen. Wanneer ik mijn aandacht op mijn gsm wou vestigen hoorde ik de bel gaan.

'Ik doe wel open,' hoorde ik de ondertussen vertrouwde stem van Harry zeggen.
Ik discussieerde met mezelf over mijn uiteindelijke beslissing. Ik woog nog vlug de voordelen en de nadelen af. Mijn conclusie was dat de bodyguard beslissing te risicovol was en hetgeen met de meeste nadelen. Ik liet het bodyguard gedeelte dan maar voor wat het was.

Hoe hard ik het ook haatte dat ik stilaan meer een meer gevoelens begon te krijgen voor hem, kon ik toch niet wachten tot morgen, voor onze "date" of hoe je het ook wil noemen.
Na lang denken wist ik wat ik ging doen die dag. Ik ging Londen beter leren kennen. Ik mocht dan wel al een aantal maanden hier wonen, ik had er nooit de tijd voor gehad. Zo gezegd, zo gedaan ging ik op stap om Londen te verkennen.

De volgende dag

Zoals gewoonlijk werd ik gewekt door mijn gsm. Maar deze keer om twaalf uur 's middags. Als ik vroeger was opgestaan ging ik vast en zeker me weer vervelen. Door het vele stappen de vorige dag, was ik ook wel moe geworden. Zeker door de drukte waardoor ik meer prikkels opving. Londen was een mooie stad met vele bezienswaardigheden waarvan ik een beetje van geprofiteerd hebt. Zoals door niet te betalen, in de London Eye een maaltijd hebben gegeten - een mens, we waren de enigen - en gekeken hebben met een lustvolle blik naar knappe Britten. Ik had ook een nieuw kleedje gekocht, al was gestolen een beter woord, voor de "date" met Harry. Een blauw kleedje die tot juist boven mijn knieën kwam. Op de terugweg naar de schuur had ik nog een hert gegeten om volledig voorbereid te zijn om alleen te zijn met hem.

Ik kleedde mij om en legde mijn haar goed. Het was ondertussen al kwart voor twee. Ik schoot te schuur uit, liep een blok om en liep op mijn gemak nar het huis. Ik kon ook direct gaan aanbellen, maar ik wou het risico om gesnapt te worden niet riskeren.

Ik stond aan de deur en belde aan. Harry deed open. Hij was netjes gekleed. Hij had een zwarte jeans aan met een zwart hemd en versleten bruine schoenen die ik persoonlijk niet zo mooi vond maar het paste hen wel. Hij keek me van kop tot teen aan.

'Je ziet er mooi uit,' zei Harry nerveus. 'Waarom is hij zo nerveus?' vroeg ik me af. 'Dank je, jij ook,' bloosde ik. 'En waarom bloos ik?' vroeg ik me verward af.

'Ik pak even nog mijn sleutels en dan kunnen we gaan,' zei hij. Voor ik kon een antwoord geven was hij zijn sleutels aan gaan halen. In een minuut was hij terug.

'Klaar,' glimlachte hij. Hij liep langs me naar zijn auto. Ik volgde hem en ging zitten in de auto.
'Waar gaan we heen?' vroeg ik benieuwd. 'Verrassing,' zei hij geamuseerd. 'Niet voor het een of het ander, maar waarom heb je interesse in me?' vroeg ik. Ik was bang voor zijn antwoord.

'Het is alsof ik je al veel langer ken, al honderd jaar. Je doet me ook denken aan iemand, aan een bad girl die bloed zou drinken of zo,' vertelde hij opgewekt. Ik verkrampte bij het horen van zijn woorden. 'Er klopt iets niet...' dacht ik. We stonden voor het rode licht. 'Kijk me eens aan,' beval ik hem. Fronsend draaide hij zijn hoofd. 'Is er iets? Heb ik iets verkeerds gezegd?' vroeg hij.

'Wie heeft er je beïnvloed zodat je dat moest zeggen?' beïnvloedde ik hem. Ik kon maar niet voorzichtig genoeg zijn. 'De man zei dat hij Isic, nee was het niet Herman? Of nee, piraat?' dacht hij luid op. Voor hij aanstallen maakte om nog een paar namen op te sommen zei ik de naam maar. Jammer dat het geen piraat was, dat zou makkelijker geweest zijn.
'Isaac.'

A/N

Hey. Sorry voor het weinig updaten, ik heb veel te doen voor school, alles een beetje bijhouden en zo. Ik wil dit jaar het eens goed doen, haha. De laatste tijd voel ik me ook niet zo super. Ik zal meer schrijven, als school wat minder werkt geeft uh, om m'n gedachten wat te kunnen verzetten.

Maar goed, voor ik nog verder uitbreid zal ik maar stoppen. Ik hoop dat dit stukje een beetje goed is. Willen de goshtreaders ook eens van zich laten horen? ;)

Ps. Dit stukje is opgedragen aan @ChadyCongolowango omdat ze zo lief is :D

Stem, reageer?
Loves, LittleDreamerAxelle

The Vampire Girl // Harry Styles [gepauzeerd]Where stories live. Discover now