Bölüm 3

26 2 0
                                    




Siz sevgi yoksulluğu nedir bilir misiniz? Bu duyguyu hiç tattınız mı? Ben 3 yaşımda tattım. O kadar çok acıtıyor ki. Bu acıyı en çokta kalbinizde hissediyorsunuz.

İnsan sevgisiz yaşayabilir mi? insan sevgiye muhtaçtır. O kadar muhtaçtır ki, sevgisiz yaşayamaz. Sevgi yoksa yaşadığını sandığın hayatın tadı yoktur. Benim hayatımında hiçbir tadı olmadı.

Size birsey itiraf edeyim mi? Hani burada annem babam yazıyorum ya bunları yazmak o kadar zor geliyor ki. Sizi sevmeyen -istemeyen- birine anne baba demek o kadar gücünüze gidiyor ki. Seni bir hiç sayan adını bile ağzına almayan birine "baba" der misin? Ben demiyorum, diyemiyorum. O kadar zor geliyor ki. İnsanı kıran ve tüm bu acıları yaşamasının nedeni olan adama/ kadına bunu demesi.

Küçükken düştüğünde senin yanına koşup yerden kaldıran bir annen vardı değil mi? Yaralarını sarıp öpen bir annen vardi değil mi? Ben hep kendim kalktım düstüğüm yerden. Hep kendim sardım yaralarımı. Hastalandığında başında bekleyen, senin için endişelen bir annen vardı değil mi? Benim hastalandığımda sadece yalnızlık vardı. En iyi dostum o'ydu. Hiç bırakmazdı beni. Hemde hiç. Üzüldüğümde, mutlu olduğumda hep yanımdaydı. HEP...

PAPATYAM  F❤️EUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum