GİRİŞ

38 3 2
                                    

Siz umudunuzu kaybetmek nedir bilir misiniz? Hayata dair bütün umutlarınızın kaybolmasını? Yaşama isteginizin bitmesini? Siz yalnızlığı bilir misiniz yada çaresizliği? Hiçsizliği peki? Yalnız bırakılmayı? İstenmemeyi? Kaybetmeyi? Siz eksik yaşamayı bilir misiniz? Sizin yeri dolmaz boşluklarınız var mı? Hayata bir sıfır (1-0) yenik başlamayı? Belki anne babanız ölmüştür yada hastadır. Bazen keşke ölseydiler diyorum. Keşke ölseydiler bu kadar üzmezlerdi. Belki bu dediğime kızacaksınız ama annem ve babam beni istemedi. Anne ve babanızın sizi istememesi nedir biliyor musunuz? Sizi hiç saymasını? Sizi yok saymasını?

Anneme küçükken hep "seni şuraya götüreceğim. Seninle şuraları gezeceğiz. " derdim. Hepsini yaptım ama tek başıma. Heryeri gezdim yalnızlığımla.

Babam alkol bağımlısıydı. Belki hâlâ öyle. Öyledir büyük bi ihtimal. Eğer ölmediyse. Yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum. Kendisini en son 8 yıl önce beni dedemlere bıraktığında gördüm. Zaten benimle çoğunlukla dedem ilgileniyordu hâlâda ilgileniyor.

Pek arkadaşım yoktu. Sevilmezdim diğer çocuklar tarafından. Çoğu zaman anne babamın durumundan çogu zaman da kavgacı oluşumdan. Tâ ki o güne kadar kendimi bi hiç olarak bilirdim. 18 yaşıma girdikten yaklaşık iki üç hafta sonra hayatım değişti. Bir kız benim hayatımı değiştirdi. Ve ondan sonra olanlar oldu.

Bu benim hayat hikayem. Bu benim tuhaf aşk dolu hikayem. Bu bizim hikayemiz...

PAPATYAM  F❤️EWhere stories live. Discover now