VI

289 18 5
                                    

             *Din capitolul anterior*
       Și uite aici am ajuns.Din nou cu Bill,cu triunghiul de Bill,fără Mabel.O să iasă rău.
---------------------------------------------------------
         Dipper P.O.V
       Soarele dispăruse de mult,nici n-am văzut când a trecut timpul atât de repede.Cerul era întunecat,cam prea întunecat,zici că era pe cale să toarne cu găleata când nu te aștepți.Lipseau stelele,cele care făceau cerul mai prietenos pe timp de noapte.
        Luna,sau satelitul Pământului,este cel care apare noaptea pe cer,albă ca varul.Este cea care îți luminează calea,cea care niciodată nu te părăsește.
        Imediat mă gândesc la Mabel.Pe Mabel o consider nu numai ca pe o soră,ci și ca mamă sau ca o prietenă bună.Prima dată când am venit la Coliba Misterelor în vacanța de vară acum 2 ani,credeam că va fi plictisitoare,dar Mabel mi-a arătat că și lucrurile plictisitoarea pot deveni interesante,atât de interesante încât ai lăsa orice pentru a descoperi ceva nou.
         În pădure era liniște,nu se auzea nicio vietate mișunând,semn că erau supuse somnului.Stai,ceva nu e în regulă aici.
Dipper:Bill,ce facem acum?
         Liniște.Îmi întorc capul spre locul unde se pare că Bill nu mai era.
Dipper:Bill!!!!
        Grozav,după ce că părăsesc cabana,m-ai trebuie să stau și după forma,sau omul,e ciudat să îl vezi pe Bill într-o formă umană,să îl caut,că lui îi arde să mă scoată din minți.
Dipper:Bill,dacă este vreo farsă,să ști că nu îți iese!!
         Dar degeaba strig.Încerc să-mi calmez nervii,care cu greu se stăpânesc.E ca și cum ai avea un ditamai coș care oricând o să explodeze.Mă gândesc dacă să mă m-ai sinchisez să-l caut sau nu.
         Deci,am părăsit cabana deoarece m-am certat cu Mabel din cauza lui Will,și l-am găsit pe Bill în pădure,făcând o alegere foarte prostească de a rămâne cu el care sigur îmi va costa viața,după mă trezesc singur,în toiul noptii.M-ai frumos de atât nu se poate,nu?
         Scot un oftat zgomotos în semn de ,,Daca te voi găsi,al dracu să fi de nu te rup în bătaie",și merg înainte.Îmi amintește de acel proverb ,,Dracul când n-are ce face,își cântărește coada.". Ți se potrivește de minune Bill.
          Mabel P.O.V.
         Mă duc afară iarăși,cu ultima fărâmă de speranță că poate îl văd pe Dipper în fața mea.Dar pe drum nu era nimeni.Fetele s-au dus la culcare de mult.
          Totul e bine,va veni înapoi și eu o să-mi cer scuze pentru că nu l-am ascultat,primindu-l cu o îmbrățișare de a noastră.Nu Mabel,nu vezi că nu e nimic bine.Mi-e frică să nu fi pățit ceva,nu îmi pot imagina viața fără Dipper,fratele meu,care mă sprijinea când a fost nevoie.Te rog ,Dipper....te rog,vino înapoi....pentru noi...pentru mine..
          Vântul adia lin,făcându-mi părul să fluture.Ușa se deschide ușor în spatele meu,auzindu-se pași.Vine lângă mine și mă invită să stau pe o treaptă cu o mișcare a mâinii.Mă așez ușor,încercând cu greu să nu plâng,câteva lacrimi așteptând semnalul la colțurile ochilor.
Mabel:Will,ai spus că o să vină...,murmur.
Will:Așa am crezut...dar sigur va veni.
Mabel:Nu o să mai vină,a plecat Will,a plecat! spun,începând să plâng.
Will:Hei...știu că asta nu va ajuta,dar....vrei o îmbrățișare?
            Nu mai spun nimic și îmi afund capul în umărul lui,lacrimile neîncetând să curgă împreună cu sughițurile pe care le provoc.
Will:Mai bine?spune,dezlipindu-mă de el.
Mabel: Mhm..
Will: Acum,ce ai spune dacă ai merge la culcare,voi sta eu aici.
Mabel: Nu,nu e nevoie,și tu trebuie să dormi.
Will: Nu mi-e somn,și în plus,ești obosită.Du-te.
             Sincer,mă simțeam foarte obosită,abia m-ai simțeam cum îmi forțez ochii să stea deschiși.
Mabel:Mbine....Noapte bună.
             Mă ridic și intru în cabană,nu înainte de a auzi un slab ,,Noapte bună" din partea lui Will.Mă bucur că mă susține,dar nu-l va înlocui pe Dipper vreodată.
             Dipper P.O.V.
             Ahhhhhhhhh!!!! Cred că am înconjurat toată pădurea în căutarea lui.Nu e nicăieri! Zici că s-a făcut invizibil sau a explodat din senin. Picioarele mă dureau cu fiecare pas pe care îl făceam.Ihh.....nu-mi vine să cred că am mers să-l caut,dar....el este singurul cu care am rămas acum.Nu mai conteaza.
            Mă așez la trunchiul primului copac pe care îl văd și încerc să adorm.
            Bill P.O.V.
            Hihihi,de ar ști Pinetree că în tot timpul acesta l-am urmărit,și-ar smulge părul din cap.Stau în fața lui.Părul îi era dezordonat,hainele murdare,cu buzele între-deschise,dormind sprijinit de un trunchi de copac.Off Pinetree,ai încercat să mă cauți,ce drăguț.Mă aplec peste el,privindu-i chipul pentru câteva secunde,pentru ca m-ai apoi să-i ofer un sărut pe frunte, și zâmbesc. De abia aștept să fi al meu și să cucerim lumea.
Bill:Ai să vezi,murmur,în timp ce îi mângâi fața,după care mă ridic și plec.


          Uau,deci nu cred,deci am postat uauauuauaua.Ok,pai acesta este capitolul :3.Cand m-am uitat la data la care am postat ultimul capitol am zis ca tip.Asa ca here we go :).Sper sa va placa.                                                    

Impreună cu un demon? Bill & DipperWhere stories live. Discover now