ruzie

814 21 0
                                    

Pov Faria

Ik word wakker en lig bijna helemaal op Samuel en voel me opeens weer goed. Ik kijk op de klok en het is 6.30 ik heb gewoon de hele dag geslapen. Ik maak Samuel wakker en doe me ochtendroutine.

Op school is het super saai. Samuel is naar de WC en ik pak me boeken uit me kluisje er botst een meisje tegen me aan en ik zeg "kan je niet uitkijken" en ze draait zich om "kom dan als je ruzie wilt" zegt ze terug en loop naar haar toe en zeg "wat wil je doen?!" En ze duwt me naar achteren dat ik tegen Samuel aan bots en ik geef me tas aan hem en loop terug naar haar en spring op haar dat ze op de grond beland "Faria!" Roept Samuel en haalt me van haar af en brengt me tot rust.

Pov Samuel

Ik haal Faria tot rust en begin een heel liedje te zingen in haar oor terwijl ik haar knuffel dat ik de enige manier. Na 5 minuten hebben we les uitval en is iedereen vrij we gaan nog naar ons kluisje en Faria heeft een briefje 2 zelfs ' om 14.00 wil ik je spreken x anoniem' staat er op het eerste briefje en op de 2de 'ik hou van je maar denk dat Samuel ook van je houdt kom om 15.00 naar het parkje en we gaan wat leuks doen' ik laat het Samuel lezen "ik ga mee ik wil weten wie die vent is" zeg ik, Faria vindt het goed en we pakken de bus naar ons huis.

Van besties naar Relatie? || Samuel LeijtenМесто, где живут истории. Откройте их для себя