Bevezetés

135 5 0
                                    

Sziasztok!

Már jóideje megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy el kellene indítanom egy olyan "könyvet"/"fórumot", ahol a kpoppal kapcsolatos nézeteimet osztom meg. Sok mindennel egyetértek, sok mindennel nem értek egyet, esetlegesen valamilyen furcsa, különleges véleményen vagyok. Ezeket szeretném valamilyen formátumban egy csokorba gyűjteni, rendszerezni saját magam, esetlegesen mások számára is.

Több különféle tervem is van ezzel a kis szösszenettel kapcsolatban. Elsősorban az, hogy hetente minimum egy bandáról/szólistáról kifejtem a véleményemet különféle szempontok alapján (pl: alapvető információk, első benyomás, bias lista, vélemény, unpopular opinions stb.). Másodsorban szeretnék álláspontot foglalni a kpopban gyakran megjelenő botrányokban, hírekben, szeretném kifejezni a gondolataimat olyan témákkal kapcsolatban, amik esetlegesen felháborodást keltenek, vagy nagy port kavarnak. Harmadsorban szeretnék veletek intelligens beszélgetéseket, vitákat (vita nem egyenlő a veszekedéssel) lefolytatni bandákkal, szólistákkal, cégekkel, hírekkel kapcsolatban. Szeretném hogyha szabadon kinyílvánítanátok a véleményeteket kommentek formájában, ha egyetértetek velem, ha nem, vagy ha van bármilyen kiegészíteni valótok, esetlegesen edukálni tudtok engem valamilyen formátumban. Egyetlen egy szabálya lenne ennek, mégpedig az, hogy mindezt kulturáltan tegyük, gyűlöletkeltés és oda nem illő szavak nélkül.

Ha esetlegesen van valamilyen kérésetek egy bandával, szólistával, céggel, üggyel kapcsolatban, szeretnétek, hogy véleményt fejtsek ki egy adott témában, akkor azt nyugodtan kérhetitek tőlem, szívesen meghallgatok bármilyen kérést.

Egyelőre az első három rész van lefixálva, a három ultimate bandámról fogok beszélni nektek, a későbbiekben pedig őszintén remélem, hogy sokatokkal fogok tudni beszélgetni, a kéréseitekre, kérdéseitekre válaszolni.

Kpop nézeteimWhere stories live. Discover now