Αποτελέσματα [ Νικητής Δεύτερου Γύρου | Αποχώρηση ]

69 8 3
                                    

Ακολουθούν οι βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής των κειμένων του πρώτου γύρου, κατά φθίνουσα σειρά, με θέμα: Οργή των Ανώτερων. Όποιοι συγγραφείς ενδιαφέρεστε να μάθετε περαιτέρω πληροφορίες για το τελικό αποτέλεσμα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω προσωπικού μηνύματος.

❃ ❃ ❃

>• Νικητής αυτής της φάσης αναδεικνύεται ο χρήστης darkside_cookies [ Γιόσελ: Η πνιγμένη Πόλη ], του οποίου η ιστορία συγκέντρωσε υψηλότερο μέσο όρο 20.

Αναλυτικότερα:

Πλοκή↣ 20/ 20

Ατμόσφαιρα↣ 20/ 20

Ορθογραφία↣ 20/ 20

Συντακτικό↣ 20/ 20

>• Η συμμετέχουσα -masaio [ Η παγκόσμια κυριαρχία ] αποχωρεί από τον διαγωνισμό, καθώς δεν τήρησε τους κανόνες της Εισαγωγής, στους οποίους αναγράφονταν καθαρά πως τα πλάσματα και οι Θεοί στα διηγήματά των διαγωνιζόμενων μπορούν να είναι μόνο εν μέρει επηρεασμένα από αυτά ήδη υπαρκτών μύθων.

•> Το κείμενο της Wikipendotia [ Η Οργή μιας Θεάς ] ξεπέρασε το καθορισμένο όριο λέξεων, συνεπώς -ενώ η συγγραφέας παραμείνει στον διαγωνισμό- δεν θα της δοθεί βαθμολογία.

Υπόλοιποι Διαγωνιζόμενοι:

Συγγραφέας: Fire_ks
[ Χάρτινοι Κύκνοι ]

Πλοκή↣ 19/ 20
Ατμόσφαιρα↣ 20/ 20
Ορθογραφία↣ 16/ 20
Συντακτικό↣ 18/ 20
Μέσος Όρος18,2

Το επόμενο θέμα θα ανακοινωθεί στο ακόλουθο κεφάλαιο!

Το επόμενο θέμα θα ανακοινωθεί στο ακόλουθο κεφάλαιο!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mythical ArgonautsWhere stories live. Discover now