● [ Κείμενα Διαγωνιζόμενων ] ●

234 12 58
                                    

▷ Ακολουθούν τα διηγήματα των διαγωνιζομένων με την θεματολογία που υποδείξαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο Φυσικά Φαινόμενα. Τα κείμενα έχουν συμπεριληφθεί ακριβώς όπως στάλθηκαν, οπότε λάθη ορθογραφικής/ συντακτικής/ φύσης είναι πιθανά. Στο επόμενο κεφάλαιο θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των κριτών όπως και ο ανάλογος νικητής της πρώτης δοκιμασίας του διαγωνισμού.

•> Τα κείμενα έχουν τοποθετηθεί με την σειρά που στάλθηκαν. Οι αναγνώστες όσο και οι διαγωνιζόμενοι συγγραφείς έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν την άποψη τους κάτω από τις ιστορίες, χωρίς να εκφράζουν επιθετικότητα ή ειρωνεία. Ας σημειωθεί όμως πως η γνώμη τους δεν θα επηρεάσει τα τελικά αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής.

❃ ❃ ❃

➳ Συγγραφέας: itsevangelia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

➳ Συγγραφέας: itsevangelia

Θάλασσα

Ο ήλιος είναι τόσο λαμπερός και εγώ ξαπλωμένη πάνω στην καυτή άμμο νιώθω το κορμί μου να καίγεται. Είναι μεσημέρι και όλοι οι κάτοικοι του νησιού βρίσκονται στα σπίτια τους προσπαθώντας να δροσιστούν κάτω από ανεμιστήρες και ερκοντίσιον. Η ζέστη είναι ανυπόφορη εδώ στη Ζάκυνθο. Όλοι νομίζουν πως είμαι τρελή που κάθομαι εδώ ολομόναχη, στην παραλία, με τέτοιο καύσωνα. Οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. Είναι όμως καλοκαίρι και είναι απολύτως φυσιολογικό που το κλίμα είναι τόσο ζεστό.

Mythical ArgonautsWhere stories live. Discover now