24

26 1 0
                                    

'We moeten met je praten over Australie.' zegt mijn vader als ik aan tafel zit. 'Ehm ja is goed.' Dit is vast geen leuk onderwerp, dacht ik. 'We weten dat je Rachelle wil meenemen, maar als je dat doet moet ze wel ongeveer 2 jaar blijven door school, en ik weet niet of haar ouders dat zo leuk gaan vinden,' begint mijn vader. 'We gaan morgen met de ouders van Rachelle er over praten, we hebben het al met haar ouders afgesproken.' 'Oke, maar morgen gaan we trouwens met school naar de dierentuin voor Biologie.' zeg ik. 'Dat maakt niet uit, we hoeven alleen maar met de ouders te praten, je hoort vanzelf wel of het kan.' Zo te zien is hij klaar met praten en ik begin met eten, het is stil... Als ik klaar ben ruim ik de tafel af en loop ik naar boven, ik pak mijn pyjama en ga douchen, na het douchen ga ik naar bed.

*PIEP PIEP PIEP PIEP*

Ik word luid gewekt door mijn wekker. Ik zet hem snel uit en kleed me om. Ik loop naar beneden, ik pak mijn handtas, want we hebben vandaag toch geen lessen. Ik eet een broodje en fiets naar school. Op school zie ik Rachelle al staan, ik loop snel naar haar toe. 'Heb je gehoort dat onze ouders straks gaan praten over Australie?!' zeg ik als ik bij haar sta. 'Ja ik weet het! Blijkbaar is het serieus...' De bel gaat en we lopen naar binnen. *tijdsprong* Na school lopen we allebei naar mijn huis. Als we naar de woonkamer lopen zien we onze ouders druk in een serieus gesprek. 'Heei pap, Heei mam.' zeg ik als ik binnen loop. 'Heei lieverd, we zijn bijna klaar, loop anders maar even naar boven.' zegt mijn moeder vrolijk, we lopen naar boven en we zien op mijn bed een brievje liggen:

Heei Rachelle en Rosalie,

We zijn nu waarschijnlijk beneden maar ik moet julli even 1 ding zeggen, als het niet kan, kan Rachelle altijd komen we logeren, we hebben in het huis plek genoeg!

Liefs de ouders van Rosalie

Ik ben nu echt benieuw wat het word! Rachelle kijkt me ongelovig aan, 'Weet je niet hoe duur het is om van Nederland naar Australie te vliegen!' 'Ja klopt, maar het komt goed!' zeg ik tegen haar. 'Rachelle, Rosalie, komen jullie naar beneden?!' wat zou er gebeuren??

Moving family Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt