Interviu cu _JustAnca

20 1 0
                                    

Persoana căreia moonmih23 i-a luat astăzi interviu este _JustAnca

Pentru un scriitor sunt importante emoțiile, deoarece le așează printre cuvintele scrise. Care au fost primele tale sentimente când ai scris prima dată ?

Sentimentele pe care le-am avut când am scris prima dată au fost unele de nesiguranță pe mine, fiindcă eram speriată de faptul că nimănui nu i-ar fi plăcut ceea ce eu scriam.

Cum ai reușit să treci peste această teamă?

Am trecut peste această teamă cu ajutorul persoanelor care mă încurajau și încă mă încurajează, plăcându-le ceea ce eu scriu și asta mi-a da oarecum mai mult curaj, și le mulțumesc din inimă pentru acest lucru.


Fiecare scriitor are un vis nespus, în legătură cu cărțile scrise. Care este micuțul tău vis ? Crezi că vei reuși să îl realizezi ?

Îmi doresc să îmi public cartea "Cicatrici pe suflet" care este singura carte care din câte am scris ce mi-a ieșit cum îmi doream cu toate că are abia câteva capitole. De ceva timp am început să iau și niște cursuri pentru scris care mă ajută mult de la o fată extraordinară care și-a publicat la rândul ei cartea.


Cum ai început să scrii cartea "Cicatrici pe suflet"?

Păi pot spune că am început un pic cam prost la ea și am avut vreo trei încercări până a ieșit ceea ce voiam. Inițial subiectul a fost același doar că nu reușeam să descriu prea bine. Pot spune că oarecum cartea este inspirată din viața unei persoane dragi mie.


Imaginația este cheia succesului într-o carte. Ce faci când vrei să ai mai multă imaginație și de unde o iei?

Muzica mereu m-a ajutat cu inspirația, de fiecare dată când vreau să scriu îmi bag căștile în urechi, rulez o melodie care mă inspiră, cum ar fi melodiile Siei. Așa pot spune că îmi iau eu cel mai des inspirația.



Criticile pot dezamăgi sau chiar să facă un scriitor să renunțe la aceasta artă. Cum primești criticile?

Prima dată când am primit o critică mi se tăiase elanul de tot și chiar mă făcuse să plâng, dar oarecum m-a ajutat mult. Criticile sunt constructive deci nu trebuie să le luăm ca pe un comentariu negativ care te face să renunți, criticile te ajută să te perfecționezi, dar de asemenea contează și persona care îți oferă critica.



Ai mai simțit vreodată că clachezi, că nu poți continua?

Sincer nu, chiar nu am simțit acest lucru, când chiar nu mai puteam continua îmi luam o mică pauză.


Care sunt relațiile tale cu alții utilizatori ?

În general sunt bune, rar câte un conflict.


Scrierea unui capitol înseamnă un mic succes spre o carte bine realizată. Cum te simți când termini de scris un capitol și îl publici?

Sentimentele pe care le am atunci când termin un capitol de scris sunt unele de mândrie și fericire pentru că am reușit să continui ceea ce am început.


Toți își doresc o viață desprinsă din povești. Ți-ai dori să poți experimenta viața unuia dintre personajele tale ?

Nu prea, deoarece consider că este foarte bună chiar dacă urmez zilnic aceeași rutină, de exemplu nu aș dori să am viața plină de greutăți a Norei, personajul principal feminin din cartea "Cicatrici pe suflet".


Pentru sfârșit ai vreun mesaj pentru tineri scriitori ?

Trebuie să aibă mai multă încredere în ceea ce vor scrie și să nu ia o critică ca pe un comentariu negativ și cel mai important, să nu renunțe! Le doresc mult succes și inspirație!❤❤❤❤

Plată: Follow grupului și mie, și voturi la una dintre cărți.

Mulțumim pentru că ai apelat la grupul nostru! ❤

Mulțumim pentru că ai apelat la grupul nostru! ❤

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 07, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

InterviuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum