Interviu cu DreamSmileLive

67 12 0
                                    

        DreamSmileLive

   1. Când ai descoperit wattpad?

—  Pe la sfârșitul lui 2014, dar mi-am făcut cont doar în primăvara lui 2015'

2. Ce te-a determinat să scrii prima ta carte?

— În 2014 începusem să citesc cărți, însă de fiecare dată când înaintam cu lectura, îmi doream ca acțiunea să ia o altă întorsătură. Credeam că dacă lucrurile s-ar fi întâmplat altfel, cartea ar fi fost mai interesantă. Mi s-a întâmplat. Mi s-a întâmplat atât de des, încât am vrut să scriu o carte care să se desfășoare exact pe placul meu, de la început până la sfârsit.

3. Care este cea mai mare realizare a ta?

Nu aș putea alege. Sunt mândră de mine pentru că am intrat la o faculate. Sunt mândră de mine pentru că am scris șapte cărți până acum. Sunt mândră de mine pentru toate concursurile de pictură la care am participat. Și sunt mândră pentru că îmi urmez habby-urile. Reușitele hobby-urilor mele sunt cele mai mari realizari ale mele de până acum.

4. Din punctul tău de vedere, care sunt cele mai josnice persoane?

— Probabil prefăcuţii. Se înțelege că toată lumea are defecte, însă faptul că tu nu te arăți așa cum ești, este cel mai aiurea lucru.

5. Ce înseamnă pentru tine fericirea?

--- Coletele de la elefant, sau cele de la complex art. Să văd marea noaptea. Să scriu i scenă oe care o aștept de la începutul cărții. Să încep să scriu o carte. Să finalizez o carte. Să vorbesc cu cititorii care îmi apreciază munca. Să citesc. Să pictez. Să îmi petrec timpul cu oamenii iubiți. Sa imi ascult trupa preferată la căști. Să vorbesc cu tipul de care-mi place. Să mă joc cu Seth---cățelul meu. Ah, și îmbrățișările. Fericirea la mineînseamnă fapte, lucruri care mi se întâmplă,  lucruri mărunte.

Iui ce drăguț! Eu am citit "Jocul măștilor " și vreau să întreb cum poate fi așa perfectă?

--- Haha, chiar am râs când am citit întrebarea. Drăguț. Nu o consider perfectă. Are multe lipsuri, ca orice carte de-a mea, și încă este necorectată. Totuși,  mă bucur mult că îți place. Dacă îți place tie și altor oameni însemna că mi-am făcut bine treaba. Abia aștept să o recitesc și eu, căci sincer, este cartea care îmi este cea mai dragă dintre cele pe care le-am scris. Iar atunci o voi corecta.

6. Sunt acțiuni petrecute în carte pe care le-ai trăit?

--- Da, sunt lucruri mici, despre care nu știe nimeni că s-au întâmplat, însă,  de obicei, mă concentrez mai mult pe imaginatie si introduc chestii din viața mea personală în cărțile mele.

7. Ce te inspiră când începi un nou capitol?

--- Absolut nimic. Deși sună a laudă,  am o imaginație foarte bogată. Ideile îmi vin pur și simplu, dacă mă gândesc la o sămânță pe care să o dezvolt. Trebuie doar sa am chef/poftă de scris.

8. În ce constă  "Sinned și alegerile greșite"?

---În Sinned și alegerile greșite este vorba despre, așa cum spune și titlul,  un bărbat pe nume Sinned, care are vârsta de 21 de anj  si despre schimbarea lui în bine după un trecut  tumultos. Acțiunea cărții se concentrează pe cum Sinned încearcă să obțină custodia surorii sale mai mici, Anya, pe relația cu antagonistul, tatăl său, Sam, care îi provoacă doar probleme și despre noua poveste de dragoste cu o avocată mult mai mare decât el, numită Amethyst. În "Sinned și alegerile gresite" este vorba despre pierdere, despre speranțe distruse, despre inimi frânte și deslre a continua să trăiești indiferent de oruce obstacol care te face să îți dorești să te oprești din drum. Iar în continuarea acestei cărți voi face un volum numit "Sinned și răspunsurile corecte" transformând povestea într-o duologie. Prin acest volum sper să îi readuc lui Sinned fericirea pe care o merită.

9. Din punctul tău de vedere ce reprezintă înțelepciunea?

--- Să ști să taci în mijlocul furtunii, chiar dacă ai dreptate. Merg pe zicala aia cu "cel mai deșteptcedează primul". Ar putea fi "cel mai deștept nici măcar nu se implica de la bun început ". Înțelepciunea  ar putea însemna  și să îți recunoști greșelile. Înseamnă și să câștigi experiență din acele greșeli.

10. Care crezi că este scopul unui om în viață?

--- Să își trăiască viața. Fiecare o face cum vrea până la urma urmei.

Și în încheiere, ce mesaj ai pentru cititori tăi de le wattpad?

--- Nu îmi plac cuvintele mari, și nici discursurile, așa că o fac scurtă și din inimă:vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine, dar mai ales pentru că mi-ați creeat o pasiune.

Mulțumesc pentru timpul acordat!

                                  ~Almaaa☆

InterviuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum