Interviu cu Mimi_Howard

63 11 4
                                    

Mimi_Howard

1. Cum ai descoperit wattpad-ul?

Poate nu m-ai crede, însă tatăl meu mi-l-a arătat.

2. Wow. Asta e chiar ceva rar întâlnit de mine. Dar cum ai început să scrii? Ce te-a determinat?

In primu rând, faptul ca existau atatea cărți ale căror scriitori scriau groaznic. Am vrut sa vad cum m-aș descurca eu, iar după părerea cititorilor mei, m-am descurcat bine.
In al doilea rând, acțiunea nu decurgea cum as fii vrut, lucru ce ma frustra, iar asta, cred eu, m-a făcut sa vreau sa spun eu o poveste, asa cum o simt si văd eu.

3. Adevărat. Nu toți pot scrie o carte bună, dar pot învăța în timp, nu? Dar, dacă tot am intrat în vorbă cu cărțile... Care ţi se pare pasul cel mai dificil pentru a face o carte?

Nu, după părerea mea nu poți învață sa scrii o carte, te poți perfectiona doar,asta daca deja scrii si se înțelege ceva din ce spui. Pasul cel mai dificil...pentru mine era creerea caracterelor personajelor, lucru ce unora li-se pare banal. Apoi, luarea unor decizii ce schimba radical povestea.

4. Te-ai simțit vreodată în pielea personajului tău? Dar din cărțile altora?

Întotdeauna. Nu poți scrie sperând sa trimiți anumite energii si sentimente celui ce citește daca nu intri măcar puțin in personajul tău. Au fost si sunt anumite cărți care ma introduc perfect in rolul personajului.

5. Ce te-o atras mai mult la aceasta aplicație? Că poti citi cărți de la alții utilizatori sau că îţi poti face propria carte?

Ambele lucruri, e o aplicație minunata. Majoritatea timpului o petrec aici,iar atunci cand nu am telefonul, Wattpad-ul este singurul lucru după care "sufăr".

6. Probabil majoritatea cred același lucru. Ai vrea să schimbi ceva la această aplicație portocalie? Dacă da, ce ai vrea să schimbi?

As scoate reclamele, pe care nu le suport, in rest este totul perfect.

7. Pe lângă scris, mai ai și alte hobby-uri?

Nu cred ca ascultatul muzicii se pune ca hobby, însă imi place sa joc tenis de câmp.

8. Crezi ca e bine atunci când scrii să asculti muzică?

Pe mine nu ma ajută, din contra, ma derutează si ma face sa scriu ce aud. Probabil pentru alții e o sursa de inspirație, însă pentru mine cu siguranță nu.

9. Ce sfat le dai cititorilor noștri?

Uh, pai... Sa fie ei înșiși, asta e cel mai important, sa nu se descurajeze văzând ca alții le sunt superiori, dar nici sa nu se umfle in pene prea tare daca nu sunt mari scriitori. Sa aibe răbdare daca știu ca munca lor este una bună, tot ce e frumos v-a fii descoperit cu siguranță.

Mulțumesc pentru interviu și mi-a făcut plăcere să vorbesc cu tine!

Mulțumesc pentru interviu și mi-a făcut plăcere să vorbesc cu tine! ♡

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
InterviuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum