6

202 22 24
                                    

Ander

Okul yine aynıydı.Sıkıcı ve monoton.Polo seslenene kadar yanıma geldiğini görmemiştim."Ne oldu"Bir şey söylemeden öylece etrafa baktım.Bana ne olduğunu ben de bilmiyordum.

"Ander bir şey varsa konuşabiliriz"Sesi güven verici çıkmıştı.Anlatsam iyi olurdu.Polo her daim yanımda olmuştu bir sürü sır paylaşmıştık şimdi de bir sır paylaşmanın zararı olmaz.

"Dün Omar ile buluştum."Omar ile ayrıldığımı biliyordu.Devam et dercesine kafasını salladı."Sonra ona özlediğimi söyledim ve onu öptüm.Ama o gitmeyi tercih etti!"Son cümlede sesim sinirli çıkmıştı.

Polo elini omzuma koydu."Sakin ol öncelikle.Neden onunla buluştun?"Bir süre düşündüm.Tabi tanımadığım bir insanın lafı ile hareket edersem böyle olurdu.

"Boşver"Dedim ve yanından uzaklaştım.

Okul bitiminde Guzman ile Polo gülerek bir şeyler konuşuyordu.Guzman beni durdu."Bu akşam bir şeyler yapalım mı, üçümüz?"İyi fikirdi.Kabul ettim.

Buluştuğumuz bir club vardı yine orada toplandık.Guzman daha gelmemişti.Polo ile bir şeyler içtik.

"Carla ile durumlar nasıl?"Sorduğum soru karşısında duraksadı.Daha fazla üstelemek istemedim.Anlaşılan pek iyi değillerdi şu sıralar.

"Hey!"Tanıdık ses ile arkamızı döndük.Guzman sonunda teşrif edebilmişti.O da bir şeyler aldıktan sonra dans pistine yöneldik.

Kafamız güzel olmuştu ve ayakta duramıyordum.Son hatırladığım şey Polo'nun bana doğru yaklaşmasıydı...

Te amo (Omander)Where stories live. Discover now