18.Bölüm

3.5K 224 16
                                    

Dyzie Mcsuzi

Genç kadın uzun siyah saçlarını arkaya atarak uyuşukça diğer araçların yanına ilerledi. Üstünde dar dolgun hatlarını belli eden deri taytı ve büstiyeri vardı. Güzel yüze, dolgun bedeni ve zeki oluşu ile oldukça çekici bir kadındı. Çoğu erkeğin istediği bir kadın.Dyzie Mcsuzi ise yalnız bir erkeği istiyordu. Step Walker..

Genç adamı gördüğünden beri saplantılıydı ona. Güçlü, lider ve yakışıklı olan genç adama sahip olma isteği ile doluydu. Her zaman hırslı ve anlaşılması güç bir kadındı. Mühürlüsü olan adamı isteyecek kadar hırslıydı.

Genç kadın, birliğin yanına vardığında lideri olan Step Walker'ı dinlemeye başladı.

"Ara sokakları kontrol ederken yalnız girmeyin. Sizi ayırdığım takımlara sadık kalıp mekanların alt katlarını iyice kontrol edin."

Vermont'un doğusunda olan Groton kasabasına baskına gelmişlerdi. Güneyde daha yoğun olan karanlık varlıklar kuzeye ilerleyip gençleri kaçırmaya başlamışlardı. Gelecek olan büyük savaş için hazırlıklara çoktan başlamışlardı. Bunun farkında olan koruyucular da kendi hazırlıklarına başlamıştı. En büyük silahları da Gabriella Crosfiy. Genç kız sahip olduğu güçten dolayı kendini yeterince geliştirirse ruhlardan ordu bile yaratabilirdi. Tıpkı İzabella Crosfiy gibi. Yıllar önce olan savaşta o da kendi ruh ordusunu kurmuştu. Kaybetmesinin nedeni ise mühürlüsünü öldürerek onuda yıkmaya başarmalarıydı.

Dyzie'e göre şanslı sürtüğün tekiydi. Hem güçlü bir erkeği vardı, hem de inanılmaz bir güce sahipti. Ona karşı hırsla dolmasının nedeni de buydu. O şımarık kızın bunları hakettiğini düşünmüyordu.

"Mcsuzi sen Ryan ile benimle geliyorsun."

Aldığı emir ile dikkatini ortama verdi genç kadın. Sabit bir yüz takınarak başı ile onayladı. Ne yaparsa yapsın bu adama sahip olamıyordu ve karşılığında zarara uğruyordu. Bu durum Gabriella'ya nefretle dolmasına neden oluyordu. Step yıllar önce o kızla karşılaşıp mühürlenmeseydi onunla birlikte olabilirdi.

Step donuk gözlerini Nathan ve Pual'a çevirip "Yenileri alıp batıda ki mekanları gezin." Diye emir verdi. Küçük sevgilisini kız kardeşi ile kendi evinde bırakmıştı. Dünkü olaydan sonra Mcsuzi'ye nefret edeceği bir görev vermişti. Bu onun için oldukça ağır bir ceza olacaktı. Sevindiği şey ise küçük sevgilisinin gönlünü alabilmiş olmasıydı. Sabah ona hazırlattığı çikolata zenginliğini vermiş olmasıda etkiliydi bunda.

Dyzie, Step'in peşinden giderken yanlarına yaklaşan cadı birliğine baktı. Liderlerini gördüğünde ise şaşkınca olduğu yerde kaldı. Kahve yeşil karışımı gözler ve kalkık burna sahip Duncan Davies. Onunla göz göze geldiğinde içine ılık ılık bir şeyler akmaya başladı. Göğsünün tam ortasında bir kilit oluşmuş gibi hissetti. İki genç birbirine transa geçmiş gibi bakakaldı.

Diğerleride onların bu haline baka kaldı. İkinci bir kurt ve cadı mühürlenmesine şahit oluyorlardı. İlki Corden ve Melisa'ydı tabiki. Nadirde olsa farklı ırklar arasında mühürlenme olabilecek bir şeydi. Doğa ana, ırkların arasındaki birliği artırmak için onlara verdiği bir hediyeydi bu.

İşin komik yanı ise Dyzie Mcsuzi, sevmediği ırktan birine mühürlenmiş olmasıydı. Genç kadın, Doğa ana'nın verdiği hediyeye dil uzatması karşılığında. Doğa ana'nın ona verdiği ceza bu olmalıydı. Kendinden daha aciz gördüğü ırktan birine mühürlenmek..

Genç kadın ne yapacağını şaşmıştı. Step ve diğer kurtlar alayla kendisine bakıyordu. Genç adam verdiği cezadan daha iyi bir ceza olduğunu düşündü.

KORUYUCULARDonde viven las historias. Descúbrelo ahora