23. Bölüm

1.3K 203 145
                                    

Selamlar! Yavaş yavaş finale giden yola bu bölümle birlikte ilk adımı atıyoruuuz! Keyifli okumalar<3

Oylamayı ve düşüncelerinizi eleştirilerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın:)

Keyifli okumalar^^

🕰️

BARKIN"Yaralar kabuk bağlarsa korunurdu; onun yaralarıysa bağlanan kabuklarıyla güçlenmişti ve zamanla yumuşak yüzünü göstermez olmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

BARKIN
"Yaralar kabuk bağlarsa korunurdu; onun yaralarıysa bağlanan kabuklarıyla güçlenmişti ve zamanla yumuşak yüzünü göstermez olmuştu."

MS 978

Berin bayılmıştı.

Bir anda onu kaybetme korkusuyla birlikte üstüme yığıldı. İçimden bir şeyler koparken, elimden hiçbir şey gelmiyordu. Beni asıl mahveden de buydu: Onu kendine getiremiyordum. Kollarıma düşen bedeni, aslında korkumun kollarına atılıyordu.

"Lider, Berin bayıldı! Lider!" Ben de elimdeki tek şeye sarıldım. Olabildiğince, bir şeyler yapması için Lider'e sesleniyordum. Ben yapamıyorsam, bir şeyler yapabilecek birilerine ulaşmalıydım.

"Yeter Barkın! Sakin ol! Kurtaracağız Berin'i ama önce eve girmeliyiz."

Mavi'nin açtığı pencereden içeriye ilk giren Lider'di. Hemen ardından Berin'i, Mavi ile birlikte içeriye aldık. Neyse ki pencere zemine yakın olduğu için fazla zorlanmadan içeri alabildik. Baygın yüzündeki tükenmişliğe baktıkça canım yanmasını engelleyemiyordum. Sonunda Kaya ve ben de içeri girdik ve pencereyi kapattık.

Mavi telaşla, "Neler oluyor? Ne bu haliniz?" dedi. Bakışları bizi tarıyor, Berin'in üzerinde epey bir duruyordu.

"Bir saniye Mavi. Her şeyi anlatacağız ama önce Müdür buraya gelmeden tüm grubu saklamamız gerekiyor."

"Müdür neden gelecek ki?" Bakışları gerginlikle doldu. "Yoksa yakalandınız mı? Gördü mü sizi?"

"Hayır Mavi. Yakalanma falan yok. Müdür'ü bir atlatalım her şeyi anlatacağım. Siz Berin'i içerideki yatağa yatırın. Biraz dinlenirse kendine gelir, önemli bir şey yok."

Ardından Lider hızla tüm grubun yanına ilerlerken Berin'in söylediği gibi olmasını umdum. Bakışlarım Berin'in üzerinde dolaştı. Masumluğun ılık havası, esmer yüzünde dolaşıyor, çektiği acıları gizliyordu. Güzelliği, yaşadığı çirkinlikleri hak etmiyordu.

Aynı zamanda Lider'in içerideki odadan konuşması kulağıma doldu: "Arkadaşlar, olan her şeyi anlatacağım fakat önce içerdeki odaya gidip ses yapmamanız gerekiyor. Müdür buraya gelecek."

Fısıltılarla söylediği sözlerin ardından grup eliyle işaret ettiği odaya -bizim bulunduğumuz odaya- doğru ilerledi. O sırada yine aynı soru zihnime dolup merakımı tetikledi: Neden bu kadar kötü etkilenmişti? Yüzündeki tatlı ifadede dolaştı bakışlarım ve içimin ısındığını hissettim.

2512 (Zaman Yöneticisi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin