Proč?

22 2 1
                                    




Přišli přijímačky na střední školu. Měla jsem opravdu skvělé známky a tak jsem se nebála neúspěchu. Dostala jsem se na střední na kterou jsem chtěla a tak pokračuje moje cesta za vysněným povoláním. Abych to upřesnila je to bezpečnostněprávní škola a chci se dostat na vojáka. Myslela jsem si, že ve třídě bude hodně ambiciózních chlapců a dívek, ale opak se stal pravdou. Mám třídu plnou namyšlených, zmalovaných holek co neví co budou v životě dělat a fyzicky nezvládají obor.

Odjeli jsme na zátěžový 3 denní pobyt. Většina děvčat to fyzicky nezvládlo a začaly o mně šířit pomluvy. Tenkrát jsem to nesla hodně těžce, měla jsem problém si najít kamarády, protože každý tam už s někým přišel. Nakonec se mě ujala holčina se kterou jsme hodně dobré kamarádky do teď.

Všechna děvčata mají velkou mezeru mezi stehny, úzké pasy a celkově jsou velmi hubená a dlouhýma nohama. Začala jsem se cítit špatně. Ošklivá.

Našla jsem si tehdejšího přítele a přestala nějak hodně řešit vzhled. Po pár měsících jsem se domluvila s maminku, že už je načase začít brát antikoncepci.

Jedno z nejhorších rozhodnutí..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Život v kaloriíchWhere stories live. Discover now