Jak všechno začalo

37 2 0
                                    

Nastal ten zlomový den. Nástup do první třídy. Bylo mi tehdy 6 let a ve školce jsem byla hodně oblíbená a všichni mě měli rádi. Dalo by se říci že jsem byla "královna" školky, ale na základní škole se vše změnilo...

První třída proběhla celkem v pohodě. Patřila jsem do třídy 1.B. Měla jsem dobré kamarádky a bavila se se všemi dětmi. Po prázdninách se naše škola rozhodla spojit A i B dohromady a tak jsem do druhé třídy šla mezi nové děti. Moje tehdejší nejlepší kamarádka se začala bavit s holčičkama, které předtím patřily do A a tím naše kamarádství skončilo. Nechtěly mne přibírat mezi sebe se slovy "nepatříš mezi nás", "podívej se na sebe" nebo třeba i "bydlíš v jiné vesnici a tak s námi nemůžeš chodit po vyučování ven". Hodně mě to v tu dobu sebralo a škola se mi znechutila. Nejhorší školní čas byla velká přestávka kdy jsme museli všichni svačit. Učitelé nás hlídali, že spořádáme celou naší svačinu a jinou přestávku jsme jíst nemohli. V tu dobu se mi začínal zvedat žaludek z jídla. Nechtěla jsem mezi nimi jíst a tak jsem se s tím po nějaké době svěřila mamince a ta zavolala do školy aby mě do toho nenutili. Začalo to svačinama a pokračovalo to i přeskakováním obědů a večeřím jsem taky moc nedala.

Po nějakém čase si toho všimla třídní učitelka a začala to řešit s mými rodiči. Rodiče se nakonec rozhodli pro změnu školy abych začala "od začátku". Také mě přihlásili k psychologovi abych vše probrala s ním. Všichni jsme se shodli, že změna školy je skvělý nápad a tak jsem do třetí třídy natupovala do jiné školy za úplně novými lidmi.

Našla jsem si nové kamarády, kteří mě měli rádi takovou jaká jsem.

Začala jsem si užívat jídla. Jedla jsem doslova za 3 dospělé osoby, ale vůbec jsem si to neuvědomovala a tak jsem do 8 třídy jen a jen kynula. Nejvíc jsem přibrala v období rozvodu mých rodičů, mezi 6 a 7 třídou.

Došla jsem na neuvěřitelných 72 kg, ale v tu dobu mi to vůbec nevadilo. Řešit jsem to začala až v 8 třídě. Líbil se mi nejmenovaný chlapec, který je o 2 roky starší než já. Snažila jsem se mu dát najevo svoji náklonnost a odvětil se mi jen větou ,,Vypadáš jak těhotná Simono, kdo je tatínek?" slyšel to celý autobus a všechny děti se mi vysmáli.

A tak začalo mé další trápení...

Život v kaloriíchWhere stories live. Discover now