one

22 5 0
                                    

KARANLIK MULTIVERSE – DÜNYA 51

"Ne kadar süremiz kaldı?" diyerek Snart elindeki cihazları çantaya doldurdu.

Hartley telaşla saatine baktı. "Buraya geleli 2 dakika oldu yani neredeyse bu-"derken boğazına yediği darbeyle gözleri dehşetle açıldı. Flash titreşen elini Hartley'nin boğazına sokmuştu. James çığlık atarak üstüne atıldı ancak Flash onu sırtından tutup karşı duvara fırlattı. James daha duvara çarpmadan duvarın yanında beliren Flash James'i havada yakaladı ve titreştirmeye başladı.

Digger elindeki bumerangı ona fırlatırken diğerleri de eşyaları ayna dünyasına gönderiyordu. Flash bumerangı yakalayıp geri fırlatınca bumerang Digger'ın karnına saplandı. Digger acıyla yere çökerken Lisa onu ayna dünyasına taşıdı. Mick ellerini uzatıp Flash'a ateş ederken Snart'a döndü. "Gidin buradan! Hemen!"

Flash onun üstüne atılırken Marco yerde kan kusan James'i alıp ayna dünyasına geçti. Mick hariç herkes aynaya girdiğinde Flash kanlar içindeki Mick'i bırakıp aynayı parçaladı.

-

Barry ve Bart yavaşça düştükleri yerden kalkıp üstlerini silkeledi. "Neredeyiz biz?" Bart öfkeyle dedesine döndü. "Ne yaptın sen?"

"Bart bir kere de beni suçlamasan ölür müsün?"

Bart cevap vermeye fırsat bulmadan karşılarındaki pencere değişti ve içinden Haydutlar çıktı. Çoğunun üzeri kanla kaplanmıştı ve Barry'nin hatırladığından çok daha farklı görünüyorlardı. Snart hala eski kostümünü giyiyor, beyaz saçları alnına dökülüyordu. Onları görür görmez panikleyerek elini onlara uzattı ve buzdan bir duvar ördü. "Buz güçleri mi var?"

"Soruyu sonra sorarsın," diyerek Bart hızla kostümünü giyiyordu ki diğer taraftan çığlık sesleri geldi. İkisi de hızla titreşerek diğer tarafa geçtiklerinde oldukları yerde kaldılar.

Captain Boomerang, Pied Piper ve Trickster kanlar içindeydi; Weather Wizard bir köşede baygındı, Mirror Master bayılacakmış gibi görünüyordu ve Golden Glider'a yaslanıyordu. Impulse, Captain Cold'un karnına elini sokmuş titreştiriyor, Snart da kan kusuyordu.

Barry anlamayarak yanındaki Bart'a kısa bir bakış attıktan sonra ileri atıldı. Bu Impulse her kimse eğer durdurulmazsa Snart'ı öldürecekti. Ancak göz açıp kapayana kadar yanından sarı bir yıldırıp geçti ve Impulse'u karşı duvara fırlattı. "Yine benim kılığıma mı girdin Inertia?!"

"Bart dur!"

Bart onu dinlemeden ardı ardına yumruklar savurmaya başladı. "Bir daha asla!"

Barry ne yapacağını bilmeyerek yerdeki Snart'a yardıma koştu. Snart onu görünce panikleyip çırpınmaya başladı. Barry onu sıkıca tutup karnına tampon yaptı. "Sabit dur kan kaybediyorsun."

"Senin tarafından kurtarılmaktansa ölürüm daha iyi!" diyerek Snart ağzındaki kanı yüzüne tükürdü.

Barry ona aldırmadan yarayla ilgilenmeye devam ediyordu ki Bart çığlık attı. Barry, Snart'ı bırakıp hızla o yöne koştu. Inertia ya da öbür Bart ayaklarından birkaç metre ötede yatarken mavi kostümlü bir adam Bart'ı boğazından tutarak havaya kaldırmıştı. Barry yumruğunu sıktı. Onu tanıyordu. "Bırak onu hemen!"

Mavi kostümlü Flash ona döndüğünde gözleri şaşkınlıkla çarpıldı. Bart'ı yere atıp maskesini çıkarttı. "Bu mümkün değil."

Barry o an neler olduğunu anladı. Karşısındaki adam onun geleceği değildi, şu anki haliydi. Gelecekte değillerdi, başka bir dünyada olmalılardı. Barry ayaklarının dibindeki çocuğa baktı. Eğer farklı bir dünyadalarsa o çocuk gerçekten Bart olmalıydı.

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Aug 02, 2020 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

curse of allen | the flashNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ