💜 𝐒𝐨 𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞, 𝐰𝐞𝐥𝐜𝐨𝐦𝐞 💜

123 15 5
                                    

Po asi půl hodině auto dojede do velkého města, kde všude možně visí reklamy na zboží, lidé chodí ve velkých davech a na špičkách obřích budov odpočívá Slunce, jenž spálí všechny, co zůstanou déle venku bez opalovacího krému.

,, Tsk, je mi vedro," pronese zezadu Hyuck a kukuřici si položí na stehno. Jaemin s ostatními v klidu pojídá svou kukuřici a pohledem spadají na Hyucka, co si prohrabává vlasy.

,, Brzy ti nebude, Jeno za chvíli zajede do podzemní garáže a tam je chládek," řekne Mark a hned to Jeno vjede do podzemní garáže. Jisung s Chenlem se obličeji přitisknou na okna a sledují, co nečekaného by v podzemní garáži mohli vidět.

,, Ta auta," vydechne Renjun překvapeně a přidá se k nejmladším chlapcům

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Ta auta," vydechne Renjun překvapeně a přidá se k nejmladším chlapcům.

,, Zajímalo by mě, které nám Baekhyun půjčí," odloží Hyuck zpátky kukuřici do pleteného košíku a Jeno se na ně otočí, mezitím co zaparkuje auto a nechá ho odpočívat.

,, Půjčí nám svoje," řekne Mark a otevře dveře, aby mohli všichni vylézt a kochat se obří garáží, která je velká jako několik obřích pracovních hal.

,, Kdo je to vlastně Baekhyun?" Optá se po delší době Jaemin a Mark se na něj usměje. Zůstali tu sami, všichni chlapci se rozhodli jít si zaběhat po obří garáži, ale jediný Jaemin s Markem jsou stále trochu unavení, tak proto nešli.

,, Náš kamarád, vždy nám pomáhá a toto všechno vlastní on se svou partou. Ví, že po tobě jde tvůj minulý gang, to on nám i pomohl získat všechny informace, je opravdu milý a bude nás krýt," přitáhne si Mark Jaemina k sobě za pas blíže a Jaemin rychle ucukne, um, takže další stalkeři-" nestihne Jaemin doříct celou svou větu, neboť se garáží roznese zvuk výtahu, který všechny chlapce přivolá zpět a Mark se jenom uchechtne, ,, má dobrý sluch, ví o nás."

Výtah zastaví a otevře se. Z výtahu vyjde hnědovlasý- skoro až do rudovlasý chlapec či muž, na pohled chladný, že Jaeminovi ihned v hlavě lítá, jak tato osoba mohla pomoci chlapcům, ,, třeba to není on," zašeptá a osoba, která před chvíli vyšla výtahem si více zadívá před sebe a s úsměvem se rozejde k chlapcům.

,, Tak jste tady, vítám vás," přivítá se se všemi, ale u Jaemina se zastaví a prohlédne si ho z blízka, ,, taková nevinná tvářička a už po tobou jdou s vidlemi," smutně se usměje, natahujíc svou ruku k Jaeminovi, který ji zaskočeně přijme, ,, Byun...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Tak jste tady, vítám vás," přivítá se se všemi, ale u Jaemina se zastaví a prohlédne si ho z blízka, ,, taková nevinná tvářička a už po tobou jdou s vidlemi," smutně se usměje, natahujíc svou ruku k Jaeminovi, který ji zaskočeně přijme, ,, Byun Baekhyun, pro tebe Baekhyun či Baek, těší mě." ,, Na Jaemin, také mě těší."

,, Kde máš partu, hyung?" Optá se Mark, když si všimne, že Baekhyun stále nepustil Jaeminovu ruku, tak jako nespustil pohled z mladšího očích, někoho mu připomíná.

,, Jsou nahoře v domě, odpočívají. Včera se zranil Sehun, kulka ho zasáhla do kotníku, ale už se to lepší," odpoví a zadívá se na Jaeminovu ruku v obvazu, ,, co se stalo tobě, Jaemine?" Optá se Baekhyun se zájmem, zatímco všem ukáže, aby ho následovali do velkého proskleného výtahu.

,, Taky ho zasáhla kulka," odpoví Mark a Baekhyun přivře oči, ,, ty kulky jsou hrozné, mělo by se s nimi něco dělat," odpoví a zmáčkne tlačítko šedesát šest.

,, To tu je tolik pater?" Optá se Jaemin a chytí se Marka za rukáv jeho černé mikiny, jakmile se výtah dá do pohybu.

,, To ne, je tu jenom jedno patro a to je šedesát šest, máme tu hodně tlačítek, které můžou zmást nevítané hosty. Výtah ihned spustí alarm a uzamkne se. Patro šedesát šest je první, ale my tu nechtěli nevítané hosty, tak jsme to udělali takto," odpoví Baekhyun a zády se opře o zeď. Ostatní si mezi sebou povídají, smějí se, ale jediný Jaemin se se strachem tiskne k Markovi, nad čímž se Mark usmívá a Jaemin si tiskne více k sobě, Baekhyun to pouze sleduje s úšklebkem na rtech, ale po cinknutí se výtah otevře a všichni z něj pomalu vystoupí.
•~•~•
Hewooo! 💙💙

Soo.. Jsem tady, jak jsem slíbila, uwuwuwu!😊

Anoo, musela jsem sem dát Baekaaa🥺

Trošku delší kapitola, ale snad není nudná a líbí see! 🥺

Uvidíme se za chvíli, opět se stejně dlouhou kapitolou!💜💜

Love you all!! 🥺💜💜
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Love me, Mark || Markmin || NCT Dream ✅Where stories live. Discover now