💜 𝐈 𝐜𝐚𝐧'𝐭 𝐬𝐥𝐞𝐞𝐩 💜

141 16 12
                                    

Na silnici byste nenašli ani jedno auto, všichni už touhle dobou spí. No, někteří ano, ale někdo je ve čtyři ráno stále vzhůru ( hlaste se, tučňáčci jako já xd ) Ale to zase odbočujeme od tématu.

Všichni chlapci jsou unavení, Jeno za volantem už sám padá únavou, ale aby se jim něco nestalo, rozhodl, že zastaví na parkoviště, kde by si mohli na chvíli odpočinout. A co ostatní? Tak ti už spí, Mark se s otevřenými ústy opírá hlavou o okénko a chlapci vzadu na sobě spí ve velkém objetí. Teda krom Jaemina, ten sedí, drží pletený košík už vlažné kukuřice a sleduje noční oblohu s úsměvem.

Kdo by si kdy dokázal představit, že přestane z ničeho nic chodit do školy? Jednou do týdne se tam objeví, ale.. kdo by kdy čekal, že Jaemina jeho stará parta bude chtít zase k sobě? Ale momentálně více silnější než předtím?

,, Jaemine, ty stále nespíš?" Zašeptá Jeno, jakmile nakoukne do zrcátka a všimne si Jaemina, co se usmívá od ucha k uchu.

,, Um, ne.. nemůžu usnout," zašeptá nazpět a Jeno zaparkuje, poté vyleze z auta a otevře dveře Jaeminovi, ,, tak pojď na čerstvý vzduch, možná ti to pomůže," zašeptá Jeno a Jaemin opatrně přeleze přes ostatní a po chvíli za sebou opatrně zavře dveře.

,, Já.. chci se ti omluvit, jak jsem tě před tím políbil.. nebylo to úmyslně, nemohl bych přece podvádět svého kluka, ne? Líbil ses mi, tak jsem nemohl odolat, ale můj kluk už o tom ví, svěřil jsem se mu a chtěl udělat, abychom spolu byli my tři ve vztahu," uchechtne se Jeno a posadí se na menší kopec, kam se posadí i s Jaemin s pohledem na oblohu.

,, Však mě nezná, neví o mně nic a už chtěl, abych byl s vámi ve vztahu? Ale.. já taky se ti omlouvám, neměl jsem spolupracovat. Ale.. teď mi nejde vypustit z hlavy, jeho nenaštvalo, když jsi mu to řekl?" Nechápavě se zadívá na Jena, kterému na tváři hraje štěněčí úsměv.

,, Miluje mě tak moc, že chce pro mě to nejlepší. Byl smutný, to ano, ale on ví, že ho také miluji. Ale neboj, řekl jsem mu, že by ses k nám ani nemohl přidat do vztahu, protože ses do někoho už zamiloval."

,, Já? Do koho?" Uchechtne se a zády si lehne na vlhkou trávu.

,, Jo, no přece do Mark-"

,, Cože? To není pravda!" Posadí se ihned a Jeno se uchechtne, ,, ale je, jde to na tobě vidět a teď se červenáš. Navíc.. Hyuckovi neunikne nic."
•~•~•
Annyeong! 💜

Omlouvám se za nezajímavou kapitolu, ale snad se líbila.🥺

Já jen.. ach joo.. proč neexistuje něco, jak bych mohla vymazat všechny své vzpomínky a ještě vymazat lidem vzpomínky na mě? Já.. nejradši bych to udělala a zmizela všem ze života-

Ahh, omlouvám se! Nemám dnes náladu a celkově.. cítím se divně, ale přeji všem krásnou noc!💜💜

Love you all!!
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Love me, Mark || Markmin || NCT Dream ✅Where stories live. Discover now