💜 𝐖𝐞 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐧𝐨 𝐩𝐥𝐚𝐧 𝐭𝐨 𝐤𝐢𝐥𝐥 𝐲𝐨𝐮 💜

157 20 13
                                    

,,Jakými úkoly mám projít?" Optá se Jaemin, když celá parta vyrazila do ulic a on stojí mezi Jenem a Renjunem, za nimi jdou Jisung s Chenle a před Jaeminem je Mark, co kolem ramen drží Hyucka.

,,Úkoly, abychom měli důvěru ti věřit," řekne Renjun a z kapsy si vytáhne kapesní nůž, po jehož čepeli přejede jemně s prstem a nesmí chybět děsivý úsměv, který Jaeminovi nahání strach.

,,To mě chcete pořezat?!" Vykřikne a Jeno ho chytí za zápěstí, ,,ne, byla by tě škoda," zasměje se a Jaemin si oddychne.

,,Nemáme v plánu tě zabít, tak zkažení na tak hezkou tvář být nesmíme, ale úkoly nejsou zrovna jednoduché," řekne Mark a neotočí se ani na Jaemina, stále se dívá před sebe, dokud nedojdou k obchodu, který je momentálně zavřený.

,,Tvůj první úkol začíná zde, vloupáš se dovnitř a ukradneš nějaký alkohol, budeme tě krýt, takže není čeho se bát.
Alkohol nemusí být silný, prostě.. musíme vědět, že dokážeš poslechnout leadera," řekne Mark a Jaeminovi nasadí svou roušku, půjčí mu i svou čepici, ,,Jeno, půjč mi tvou jednu čočku," zvolá a lehce pohladí vystrašeného Jaemina po tváři, který se nad jeho dotykem ošije husí kůží.

,,Tady," předá Jeno svou novou modrou čočku z menší krabičky a Mark se dá do práce.

,,Hotovo, můžeš splnit svůj první úkol, ale je tu i jeden bonus, můžeš si vzít jednoho z nás k sobě," nabídne Mark a Jaemin se zamyslí, chtěl by si k sobě vzít Marka, ale Hyuck by ho zabil, ,,chtěl bych k sobě Jisunga," zašeptá, protože je mu blbé, aby si k sobě bral mladšího kluka, než je on sám, ale přišel mu nejvíce sympatický.

,,Dobře, Sungu, můžeš," poplácá ho Mark po rameni a Jisung se zahalí, ,,tak pojď, hyung," usměje se a pěstí udeří do skleněných dveří, díky čemuž jeho pěst zrudne a lehce v ní něco křupne. Díky velké díře může lehce odemknout dveře, ,,tento majitel tohoto obchodu je hloupý, stále nechává klíče ve dveřích," usměje se a vleze dovnitř, kde se ihned spustí alarm a celý obchod prosvítá červenými barvami.

Jaemin je v šoku, tohle by do Jisunga neřekl, však na tom pískovišti působil tak nevinně a sladce.

,,Hyung, jdeš?" Optá se a Jaemin rychle přikývne a oba se ztratí v obchodě.
•~•~•
,,Tsk, myslím, že to nezvládne, je to sice tak jednoduchý úkol, nikdo tam není, ale on působí spíše jako nějaká princezna," řekne Haechan a opře se o zeď obchodu.

,,Proč jsi na něj tak hnusný? Žárlíš na něj, hyung?" Optá se drze Chenle a Mark se kousne do spodního rtu, cítí napětí.

,,Žárlit? Na něj? Nikdy! Jenom.. furt mi okukuje Marka!" Vykřikne a skočí Markovi kolem krku, který o krok ustoupí, ale stihne chytit mladšího a pohladí ho ve vlasech.

,,No tak, neříkej, že si myslíš, že by ti přebral boyfrienda, on už čeká na mě, ale Mark hyung by se nenechal, že?" Optá se Jeno a posadí se na obrubník.

,,Hele, co takhle pozdě děláte venku? Neměli byste být už doma každý ve své posteli?" Dojdou k nim dva policisté, kteří auto nechali někde za rohem a Chenle nahlas polkne, zády si stoupne k rozbitým dveřím a nenápadně napíše zprávu Jisungovi.

,,Nejsme už dávno děti, čekáme tady na svůj odvoz," odpoví klidně Mark, když z něj Hyuck sleze.

,,Tak dobře, budeme vám věřit, ale.. jsme tady proto, že nás přivolal alarm k obchodu za vámi, tak se mějte." Řekne jeden z nich a všichni teď začnou panikařit.

,,Ehm, kluci! Támhle je má mamka! Tak pojďte, až dlouho nečeká," vykřikne Mark a Renjun se zatváří nechápavě, proto od Jena dostane pohlavek, ,,hraj s námi."

,,Tak.. co budeme dělat? My jsme se z problému dostali, ale vevnitř je Jaemin s Jisungem a snad Jisung zneškodnil kamery," řekne rychle Renjun a Mark se zamyslí, ,,Jisung je chytrý kluk, všimne si."
•~•~•
Annyeong! 💚

Soo.. I'm here again, hihi. 👼🏻

And.. nezkazila jsem to zatím nějak?

Snad se líbilo a nevadí Vám, že dnes vydávám více kapitol, ale u tohoto příběhu jsem nebyla aktivní, tak to chci napravit.😊

Love you all!! 💚💚
•~•~•
YO DREAM! 🥺

Love me, Mark || Markmin || NCT Dream ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat