9. REZULTATE - ÎNCREDERE TRĂDATĂ

15 3 0
                                    

      Bună ziua (din nou)! Înainte de a afla cine sunt câștigătorii, vom oferi și punctajele și comentariile fiecărui jurat pentru poveștile participante. Desigur, ar trebui ca mai întâi să menționăm și care sunt acestea și de cine au fost scrise. Astfel, acestea sunt:

1. Adevăr sau minciună - scrisă de @_IrinaMaria_55 și

2. Lumina păpădiei - scrisă de bontei   și Milemusa

3. Încredere trădată - scrisă de xeniawinchester   și chlorisseve

4. La capătul luminii - scrisă de andre707   și SophieMargot

      !! Rezultatele pentru fiecare poveste vor fi postate în capitole separate din cauză că jurizarea totală a juraților are peste 35 de pagini de word!!

      Acestea fiind spuse, Încredere trădată a primit următoarele punctaje:

JURAT I

Barem principal:

      Idee — 6 p.

      Ideea e foarte uzuală, mai ales cu trio-ul și cu un copil la mijloc. Nu o să explic de ce pentru că nu e vorba de gust aici, ci de faptul că ideea principală de aici, este una mai mereu expusă în texte.

      Ce mi-a plăcut, a fost că pe o mică parte, e un mesaj cu învățăminte, cel în care ea trebuie într-un final să se învețe minte să nu mai dea atâtea șanse celor care nu merită, ci în primul rând ei.

      ,,Știai foarte bine ce fel de persoană sunt, că umblu din floare în floare, dar tot ai insistat. Este vina amândurora.

      Inspir, și expir. Probabil are dreptate. Probabil nu ar fi trebuit să insist, mai ales pentru că el m-a avertizat. Probabil ar fi trebuit să închei asta de când am observat prima dată steagurile roși. Probabil ar fi trebuit să nu păstrez copilul și să nu îl primesc înapoi. "

      ,,— Ai dreptate, suntem amândoi vinovați. Dar acest copil nu a făcut nimic. Iar asta, îmi plimb degetul între mine și el, se termină chiar acum. Nu depind de tine. Nu îți aparțin. Nici lui Tate nu-i aparțin. Mă voi descurca singură și voi fi fericită cu copilul meu.... Vom fi bine bebe, promit asta." Astea sunt pasajele care mi-au plăcut și care sunt motivaționale, avem de tras învățăminte și fac cititorul să vadă clar că puterea nu e în alții uneori ci în noi înșine și în voința noastră.

      Originalitate – 3 p

      Originalitatea este pentru mine undeva sub limită, din privința mea, sunt trei personaje într-un triunghi amoros, iar ea este o oarbă, o femeie slabă, care oferă șansa chiar și după ce află ce părere are partenerul ei despre copilul pe care l-au creat împreună, dar pentru care el nu își asumă răspunderea, unde mie aproape mi se făcea silă de ea. E doar din privința mea și țin să menționez, personajele slabe mă repugnă. În rest mesajul de final care trebuia să exceleze, să fie chiar pe jumătate din text, s-a redus la trei alineate și e păcat, pentru că s-a subliniat în text pașii prin care ea a ajuns să fie mai puternică, dar cum este când este mai puternică, este foarte puțin exploatat. Din privința mea, acolo trebuia lucrat. Mi-a plăcut fiecare cuvânt în italic scos în evidență, mai ales că erau cuvinte din versurile melodiilor. Acolo s-a făcut cea mai bună corelare între ideea concursului cu melodiile și un text scris. Felicitări pentru curaj și pentru cum au gândit să distribuie acestea.

Arta Cuvintelor - ConcursUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum