1. Descriere

274 21 2
                                    

      Bună! Acest concurs este realizat de @Nevera_Simone și @beatrice_joanne. În total, juriul va consista în 5 persoane, care vor citi toate lucrările voastre și vor alege grupa câștigătoare fără a exista favoritisme. Dorim să vă oferim un concurs bazat pe obiectivitate.

      Este bazat pe scrierea unei povești în colaborare (mai exact formată din 2 membrii), ce vor primi un playlist care va trebui să fie reflectat în carte. Aici nu ne referim la faptul că trebuie să existe versuri scrise în cadrul poveștii, ci că participanții vor trebui să își găsească sursa de inspirație în acel playlist, ce va conține 4-5 melodii. Desigur, așa cum veți observa și în capitolul Regulament, se va ține cont în constituirea acestui playlist de preferințele participanților. Ce înseamnă acest lucru? De exemplu, dacă grupa conține persoane care scriu în preponderent fantasy, iar grupa va alege drept gen al poveștii fix pe acesta, atunci playlist-ul va fi de așa natură încât să fie potrivit pentru un astfel de gen. 

      În continuare, așa cum va fi precizat și în regulament, perioada de înscriere va fi între 16 iunie 2020 și 1 iulie 2020. De asemenea, trebuie precizat și faptul că limita perioadei în care participanții vor putea scrie este stabilită la două săptămâni. Dacă participanții vor întâmpina probleme cu colegii de grupe, atunci vă rugăm să ne înștiințați nu mai târziu de 3 zile de la începerea concursului. În cazul în care nu vom putea remedia situația, atunci grupa va fi descalificată. 

      În ceea ce privește premiile, acestea vor fi anunțate în cel mai scurt timp într-un capitol special, ce va fi intitulat sugestiv. 

      Sperăm să vă regăsim în număr cât mai mare! Mult succes tuturor celor care se vor înscrie! :)

Arta Cuvintelor - ConcursKde žijí příběhy. Začni objevovat