8. REZULTATE - LUMINA PĂPĂDIEI

24 2 0
                                    

      Bună ziua (din nou)! Înainte de a afla cine sunt câștigătorii, vom oferi și punctajele și comentariile fiecărui jurat pentru poveștile participante. Desigur, ar trebui ca mai întâi să menționăm și care sunt acestea și de cine au fost scrise. Astfel, acestea sunt:

1. Adevăr sau minciună - scrisă de @_IrinaMaria_55 și CosminKuso

2. Lumina păpădiei - scrisă de bontei  și Milemusa

3. Încredere trădată - scrisă de xeniawinchester  și chlorisseve

4. La capătul luminii - scrisă de andre707  și SophieMargot

      !! Rezultatele pentru fiecare poveste vor fi postate în capitole separate din cauză că jurizarea totală a juraților are peste 35 de pagini de word!!

      Acestea fiind spuse, Lumina păpădiei a primit următoarele punctaje:

JURAT I 

Barem Principal 

      Ideea 7 p

      Originalitate 4 p

      Aici o să explic ambele căci merg ușor mână în mână.

      Mi-a plăcut ideea, poate originalitatea că nu s-a folosit de dragostea între parteneri, ci între frați, deși un pic exagerată, aceasta este ceva diferit și mai puțin găsit în cărți ca și eternul trio sau parteneriat amoros. Mi-a plăcut că cei care au scris textul, au fost mult mai expresivi, au redat totul foarte natural și au compus foarte frumos o poveste care atinge cititorul, îl emoționează.

      Coerența:

      Ce o să scot eu, pentru că un pic îmi doream să iasă bine lucrarea pentru că avea potențial, pe final tot tăiam și îmi venea sămi dau peste mâini ca să nu o mai fac, ar fi ca pâna la învîțarea pentru a ține timpul pe un text, ar fi exprimarea, unde pot oferi un pic de sugestii pe lângă, poate le ajută pe fete să vadă și mai bine expunerea, pentru că povestea merită.

      ,,M-am simțit ca și cum cineva mi-ar fi tăiat craca de sub picioare și am căzut în abis. " într-un abis*

      ,,Abia mă abțin să nu leșin." un leșin nu se poate controla*

      ,, Nu se știe cine îmi e tată, iar mama a murit la naștere. Nu a venit nimeni după noi și așa am ajuns..." cine (ne ) este tată*

      ,, nu știu dacă a-și fi rezistat fără el. " aș*

      Este și o idee că atunci când au dormit afară fratele ei a fost snopit în bătaie de către conducerea instituției, pe când când s-a bătut și l-a bătut pe un alt copil nu a pățit nimic, ca idee primă agravantă.

      Orfelinatul în care stăteam eu și Kerr era imens, cu peste o mie de copii de protejat.

      - Imaginați-vă că într-un bloc cu 10 etaje locuiesc aproximativ 100 persoane, deci ofelinatul era compus din 10 blocuri a câte 10 astfel de blocuri... deci e o aberație mică

Arta Cuvintelor - ConcursWhere stories live. Discover now