happy birthday ✦ last

36 4 58
                                    

"Evet sıçrayan at ve Haru'nun sahneyi terk etmeleri sonucu ben, yani zehirli akrep Bianchi buradayım. Şimdi kalan gösterilerin hepsi asıl aile fertlerinden gelecek. Başta Kyoko ve Haru'nun renkli kağıtlarla yapacakları bitki motifleri var. Gelebilirsiniz kızlar."

İkisi de geleneksel Japon kıyafetlerini giymiş yere, dizlerinin üstüne oturmuşlardı önlerine konulmuş olan normal boyut kağıtları sollayacak renkli malzemeleri ellerine aldıkları sırada. Sadece bir dakika içinde kocaman karton güzel bir çiçek olmuş, iki kız da birbirlerine dönüp kafalarını sallayarak turuncuya yakın kahverengi saçların üstüne koymuşlardı yavaşça.

"Size çok yakıştı Tsuna-san!"

"Evet Tsuna-kun sen de hoş gözüküyor. Tabi biraz daha küçük kessek iyi olurmuş ama."

Reborn sırıtarak 7 puan kartını kaldırmış, gülümsemeye devam eden ikiliye güzel bir moda anlayışlarının olduğunu da belirtmişti hafif kıkırdayan sesi-dalga geçer bir tondaydı ama bunu sadece Tsuna anlamıştı- dışarı vururken.

"Evet gayet huzur verici bir sahne izledik. Sırada Chrome-chan ve Mukuro var. Aslında yapacakları şey için Tsuna'yı kullanmak istiyorlardı ama doğum günü olduğu için yırttı diyebilirim. Ama bir şey yapmaları da gerektiği için benim sevgili, canımın içi Reborn'um Skull'un kullanılmasında karar kaldı."

"Ben öyle bir şeyi kabul etmiyorum, saçmalık!"

"Karşı mı çıkıyorsun?"

Yine gözleri parlamıştı.

"Hayır, kesinlikle öyle bir şey yapmıyorum Reborn-senpai."

İstemeyerek de olsa sahnenin ortasında bekleyen sandalyeye oturmuş, kaskını çıkarmıştı. Birkaç dakikanın sonunda ise ananas şekilli bir saç modeli vardı artık. Reborn ise yine fazlasıyla eğlenerek 8 puan verdiğini belirtmiş, utançla kaskını kapatmaya uğraşan kısa boylu, yüzünde bazı boya izleri olan gençle dalga geçmişti içinden gele gele.

"Geriye üç gösterimiz kaldı, şimdi benim kardeşim Gokudera ve Kyoko'nun abisi Ryohei sihirbazlık gösterisi yapacaklar yani galiba, pek de emin olduğum söylenemez."

İkisi sahneye çıkarken birbiriyle tartışmış, sonunda gösteriyi yapmayı unutarak en düşük puanı yani 0'ı tabloda kendileri adına almışlardı.

"Reborn-san lütfen, lütfen bir kere daha şans verin. Onuncunun sağ kolu olarak bu yarışmayı kazanmalıyım!"

"Ben de inanılmaz bir gösteri sunmalıyım!"

"Geçin yerinize, şansınızı kaybettiniz."

Tekmeleyerek yerlerine uçurmuştu yalvaran ikiliyi.

"Evet büyük şanssızlık ama beni hiç ilgilendirmez. Neyse sırada suşi dükkanın sahibinin oğlu Yamamoto var. Galiba tek taklit performansı sergileyecek olan o. İzleyelim bakalım."

Bir perde başta görüş açısını kapatmış, sonrasında kafasında kırmızı renkli bir ahtapotla çıkmıştı siyah saçlı oğlan. Başta duvara doğru yaşlanmış, ellerini de cebine koyarak tuhaf bir surat ifadesiyle konuşmaya başlamıştı.

"Tch, bu seni hiç ilgilendirmez."

Sonrasında sesini ayarlamak için biraz öksürmüş, ellerini yanaklarına koyarak bağırmıştı bir anda.

"Judaime!"

Gokudera onu sahneden aşağı indiğinde fazlasıyla sinirli şekilde karşılamış olsa da Reborn 9 yani şu ana kadar gelen en yüksek puanı vermişti eğlendiği için kocaman gülümseyen, kollarını kafasının arkasında birleştirmiş gence.

happy birthday ✦ sawada tsunayoshiWhere stories live. Discover now