Чарівність Техьона й дії Чонгука

312 38 5
                                    

Чи знав Чонгук про поливання рослин в оранжереї? Та звісно, що знав! Але... не звернув він трошки уваги.

Ну гаразд, альфа банально забув про це. Усі ті легкі переживання, підготовка та ще й не скасована ніким робота настільки заполонили мозок, що ота маленька деталька просто там не з'явилася. А потім саме побачення, на якому вже думати про щось, крім Техьона, було взагалі неможливою місією.

Хоча насправді дізнатися про розклад поливання рослин таки було варто. Тим більше, колись схожа ситуація вже траплялася з ним (однак тоді компанією Чонгука були такі само загартовані міцні альфи), ба навіть в часи трейні вони спеціально залишалися в оранжереї, аби подуркувати під водою. Проте, нині подібне купання може призвести до не зовсім втішних наслідків.

Саме тому айдол переборює їхній спільний з Техьоном шок і, перериваючи свій ошелешений зоровий контакт з омегою, кричить:

— Біжімо!

Те-Те не чинить жодного опору, коли Чонгук стрімко сіпається, рвучко піднімає їх обох з пледа на ноги та в намаганнях закрити собою іншого від води несеться з ним до виходу. І хоча холодні струмені атакують вкрай нещадно, від дотиків обом безумовно стає тепліше.

Дивні, але приємні обійми припиняються тільки після дрібочку зляканого погляду від омеги і гупання дверей оранжереї, що самі собою зачиняються після того, як Гук різко їх штовхнув.

Від несподіваної пригоди дихання збивається, тому певний час вони мовчки відхекуються, уже не торкаючись один одного, проте досі залишаючись неймовірно близько.

— Щ-що... Що це було? — сполоханий, хрипко запитує Техьон і відсторонюється на малесенький крок. Усе-таки, така близькість за тривалий час стає ніяковою.

Обидва не зважають ні на воду, що стікає з волосся, ні на калюжки, що мимоволі утворюються під парочкою, ні на те, що речі й досі просочуються вологою у скляному приміщенні за спинами.

— Поливання рослин. Вибач, я мав раніше про це довідатися, — Чонгук дивиться у бік, лише на мить зустрічаючись поглядом з омегою. Соромно. Дійсно соромно, бо якби не його недалекоглядність, усе могло скластися просто ідеально. А тепер це побачення перетворилося на якийсь дебільний квест. Не це було в планах айдола.

Черв'ячок самокопання інтенсивно продовжує катувати Чона. Ну невже хоч сьогодні не можна було обійтися без недоліків?

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now