'FIND YOU; 1

108 4 36
                                    


«———××——◈——××———»


     Odată ce toate orele de la școală s-au terminat, practic ai fost luată pe sus de către Saejin și aproape târâtă până la Loksin, un magazin de haine glam, locul din care tu și prietena ta aveați să vă cumpărați ținutele pentru balul iernii de vineri seara. Deși inițial ai spus că nu ești sigură dacă te vei prezenta sau nu la eveniment, insistențele brunetei te-au făcut să îi promiți că vei fi acolo negreșit. 

               — Ce zici de rochia asta? te-a întrebat bruneta și ți-a arătat o rochie verde, până la genunchi, cu croi evazat și un corset plin de paiete. Cred că ți-ar sta bine, replică după vreo două secunde și o pune pe lângă tine ca să verifice.

               — Nu-mi place, i-ai tăiat-o brusc și ți-ai îngustat privirea spre ea. E prea strălucitoare, mă face să vreau să vomit, ai adăugat și ai trecut pe lângă ea, uitându-te după altceva. 

     Te-ai uitat printre umerașe, dar toate rochiile erau oribile din punctul tău de vedere. Prea mult tul, prea mult sclipici și prea multe volănașe enervante. 

               — Auzi, ți-am promis că merg la balul ăsta de care ești atât de entuziasmată, dar nu ți-am spus niciodată că te voi lăsa să îmi alegi ținuta, te-ai întors spre ea. Ce zici dacă mă duc cu blugi și tricou? 

               — Serios, Jae? Blugi? Te rog, doar o noapte! și-a împreunat mâinile și a făcut fața aia enervantă de cățeluș plouat. Doar o rochie și doar de data asta, iar după poți să-i dai foc.



[ce faci?]


FIND YOU (Jaeha; Roleplay)Where stories live. Discover now