Otthon Maradsz (Te Döntésed #2)

47 5 9
                                    

-Itthon biztonságosabb - mosolyogtál rá legjobb barátnődre, aki megkönnyebbülten sóhajtott.

A délutánt beszélgetéssel, felelsz vagy merszezéssel és horrorfilm nézéssel töltöttétek. Az este fénypontja az volt, mikor cleverboton megpróbáltatok Bennel beszélni, és amikor úgy döntöttetek, hogy megidézitek Laughing Jacket. Sajnos látszólag mindkettő próbálkozás kudarcba fulladt.

10 körül járt az idő, mikor úgy döntöttetek, hogy elkezdtek készülődni a lefekvéshez. Te éppen fogat mostál a fürdőben, barátnőd pedig a szobátokban vette fel a pizsamáját, mikor egyszer csak elment az áram. Ekkor a tükörben megpillantottál egy alakot a hátad mögött. Rémülten megfordultál, de ekkor visszakapcsoltak a lámpák és semmit sem találtál ott. Végül betudtad a horrorfilm miatti képzelődésnek.

Ņ̷͕͙̥̪̱̾̑͠ͅͅá̵̲̤̩̭̩̋̿͆̆̾g̶͉͓̑̒̅̚̕̚̕y̸̻̻̱̱͌̐̏͆̈́̆̀͜ ̴̞͚̺̦̒̓̂̓͗̽͘͠͠͝h̴̛͚̖̝̱͖̆͜í̴͎͉̼̆̃̂b̴̂͋̍ͅa̵̩͉̼̭̩̻̞͌͐̑̈́̿̓ͅ ̵̯̳̱̭͙͕̠̭̖̅͜v̴̯͚͖̍́̏̂͆̋͛͜ȍ̴̡̰͚͇̦̗̤̬̮̅͗̑̑̌͒̄̏ͅl̷̡̫̲͚͔̼̬̇̆̽́̌̑͆͝t̵̺͕͎̺̻̲̩̉̈́͐̃͛̿̍̈͑̕

Már egy órája nem jött álom a szemedre, így szórakozásképp a plafont bámultad, miközben barátnőd halk szuszogását hallgattad. Egyszer csak egy fura hangra leszel figyelmes. Mintha... Nevetés lenne. És az a nevetés a fürdő irányából jött.

Mit teszel?

Felkelted a barátnőd

Vagy

Egyedül nézel körül a fürdőben

Ask the creepypastas és egyéb idiótaságok Where stories live. Discover now