Interviu cu Lady--Morgana și Morrigan

36 4 0
                                    

Când nu îți rămâne altceva de făcut, decât să fugi și să te ascunzi, unde nimeni nu ar fi bănui vreodată, asta înseamnă să fii curajos, iar Morrigan, din ,,Imperiul", scrisă de Lady--Morgana.


      1. Bună, Morgana. Ce spui ca mai întâi să te prezinți puțin, pentru a te cunoaște mai bine? Câți ani ai, ce hobby-uri ai - pe lângă scris - de unde ești ș.a.m.d.

      Numele meu este Alexandra, am 14 ani. Îmi place și să citesc. Îmi place să ascult muzică, să desenez. Visul meu este să devin profesoară de matematică, la o universitate.

      2. Există vreo carte care te-a emoționat, atât de mult, încât să plângi? Dacă da, care?

      Da, de fapt este o serie întreagă, ,,Tinerele Elite" de Marie Lu, m-a emoționat atât de mult, încât să plâng.

      3. Ce genuri de cărți preferi să citești? Ce genuri ocolești și de ce?

      Îmi place să citesc fantezie, chiar foarte mult. Îmi mai place să citesc cărți istorice. Însă nu mă limitez la astea, îmi place și SF-ul. Însă, dacă găsesc o carte bună, citesc fără să-mi pese de genul ei.

      4. De când ești alături de noi pe această platformă uimitoare?

      Cred că sunt de câteva luni, de când era carantina.

      5. Care a fost prima ta carte scrisă aici? Dar citită?

      Prima carte, pe care am scris-o, cred că a fost ,,Noua viață a lui Hope Mikaelson", dar acum am avansat mai mult. Prima carte, pe care am citit-o, ei bine, asta cred că a fost ,,Speranța Universului".

      6. Cum ai descoperit pasiunea de a scrie?

      Am descoperit-o când am intrat pe platforma aceasta. Înainte nici măcar nu-mi trece prin cap să scriu o carte.

      7. Ai un tipar anume pentru crearea personajelor?

      Nu, nu am un tipar. Uneori personajele mele sunt puternice, alteori naive. Deci nu am un tipar.

      8. Ai avut momente în care ai simțit că efortul tău de a scrie nu se ridică la nivelul așteptărilor celorlalți? Ce ai făcut în acest caz?

      Da, foarte multe. De obicei începeam să citesc o serie, pe care o îndrăgesc foarte mult și îmi aminteam, că dacă vreau pot să fac aproape orice.

      9. Te-ai gândit să publici vreo carte?

      Nu, nu sunt atât de bună. Mi-aș dori, dar nu mă pricep îndeajuns de mult.

      10. Consideri scrisul un refugiu?

      Da, scrisul este un refugiu pentru mine.

      11. Bună, Morrigan. Mi-ar plăcea să-ți descopăr secretele. Ce spui, începem?

      Da, sigur, dar de la mine nu scoți nimic.

      12. Am înțeles că ești asasină. Cum ai ajuns să ai această ,,meserie"?

      Păi, destul de simplu de fapt. Am fugit, după ce mama mea a fost executată. Am fost găsită de Lordul Asasinilor și am devenit asasină. Adică, cum poate supraviețui cineva, al cărui regat a fost șters de pe fața Pământului, dacă nu prin faptul de a se ascunde printre asasini? Cine s-ar aștepta, ca o ultimă supraviețuitoare a unei familii nobiliare, să se ascundă printre asasini?

      13. Moartea familiei, presupun că te-a afectat destul de rău. Cum faci față evenimentelor, amintirilor, vieții?

      Aș fi tentată să-ți spun că fac față foarte bine, dar asta ar fi o minciună. Ei bime, nu fac față deloc. Dacă cineva vorbește urât despre familia mea am tendinta să mă pregătesc pentru o înmormântare.

      14. Lupta pe care o dai cu tine însăți, atunci când ai grija de copiii regelui, ca să reușești să-ți păstrezi libertatea, te macină? Simți că poți ceda în orice clipă?

      Normal. Adică lângă copiii unuia dintre bărbații care mi-a distrus viața, sunt foarte pregătită să le distrug lor viata. Da, dacă aș știi numai că regele va suferi așa cum au suferit milioane de oameni, aș risca și să mor.

      15. De ce o urăști pe Y'Mera? Parcă erați prietene.

      Este foarte simplu. Y'Mera este una dintre singurele persoane, în viață, care îmi știu adevărata identitate. Și nu e chiar ură, poți zice că între noi este o competiție continuă.

      16. Cum ar arăta o zi perfectă?

      O zi perfectă... Una în care Lordul Asasinilor, regele și regina Fae nu s-ar fi născut. O zi în care nu există asasini, prințese pierdute, regine moarte, destinuri de împlinit. Deși, ar trebui să mint, ca să spun că aș renunța la viața de asasină.

      17. Spune-ne trei calități și 3 defecte, ale tale.

      Calitățile mele ar fi acelea că sunt foarte pricepută în ceea ce fac. Ar mai fi faptul că sunt atrăgătoare, poate chiar frumoasă și faptul că, în ciuda meseriei mele, regret tot ceea ce fac. Defecte, aici am o grămadă. Pentru început am gura mare și nu mă pot abține să nu insult câteva capete încoronate. Din câte cred că ai văzut, nu sunt deloc modestă, dar cel mai mare defect al meu este acela că îmi este frică de trecut.

      18. Fiind asasină, de la cine primești ,,comenzile"? Mai exact, pentru cine omori?

      De la Lordul Asasinilor, deși nu pot spune că sunt chiar asasină model. Ucid pentru oricine care mă poate plătii și nu am nicio problemă cu asta.

      19. Consideri că după moarte, mai există ceva? O lume a lor sau doar Abisul?

      Asta este o întrebare pe care nu mi-am pus-o niciodată. Dacă există ceva după moarte... Nu, nu cred. Poate că există un abis nesfârșit sau doar întuneric. Sau dacă există ceva, îi compătimesc pe morții care vor trebui să mă suporte.

      20. În încheiere, te-aș ruga să lași un mic mesaj, pentru cititorii tăi.

      Ok, o să fie mic, sper. Unu la mână, mulțumesc, pentru că citiți. Doi la mână, nu vreau să aud chestii de genul ,,îndeplinești destinul" sau alte chestii. Acum, mulțumesc, pentru că mă însoțiți în această călătorie, pentru simplu fapt că - bănuiesc- voi credeți în mine. Și îmi cer scuze, în avans, deoarece o să vă dezamăgesc, ca pe restul persoanelor din viața mea.

Trebuie să ai o stăpânire de sine foarte mare, ca să nu îți dezvălui identitatea, atunci când fiecare minut din viața ta înseamnă să ai grijă de copiii dușmanului tău.


Plata:

♥️ follow permanent
♥️ promovarea cărții acestea pe profilul tău

Interviuri  ~ ÎNCHIS ~Where stories live. Discover now