Det første møte

98 3 0
                                    

Eg gjekk hjem siste skule dag med Megan, Tommy og Hannah. Eg, Hannah og Megan hadde avtalt at me skulle gå på kino etter skulen.

Så, etter at Tommy hadde løpt hjem, kom Tommy springene mot meg! Han ropte at det ikke var noen hjemme og at babyen skreik! Eg sa at me bare gjekk innom mormor og spurte ho om ho ville bli med opp og hjelpe oss med babyen. Ettersom eg ikkje kan noe om babyer.

Me gjekk ned te mormor og ingen var hjemme. Putseleg kom det noe tyggis aktig ut frå dørhandtaket te badet. Det var mye og! Det var heilt rosa! Putseleg kom det ein slutt der det var to steder som var most litt sammen.
Eg såg at Tommy hadde henta babyen, eg gjekk ut. Babyen hylskreik, eg såg at over den var det ei dame med ein lang kjole som var slitt. Ho svevde rundt babyen.

Eg såg ein spille kontroll, tokk den og tokk tyggis greia rundt. Når eg kom te slutten på tyggisen så kom eg te noen knapper, som passer perfekt te der det e flatt på tyggisen! Eg låg tyggisen oppå og prøvde å trykke, det var ingen ting som skjedde! Eg prøvde igjen, og igjen eg ga den te Tommy, han prøvde. Ingen ting skjedde! Eg såg på klokka for eg skulle jo og på kino!  Det var 5 min te kinoen starta. Eg innsåg at eg ikkje kom til å rekke det, eg sto og prøve å trykke på knappene. Ingen ting skjedde fremdeles! // Så våkna eg! Har ikke peiling på ka som skjer, med eg kan prøve senere å finne opp ein ting//

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Spøkelses damenWhere stories live. Discover now