■ chapter 21

389 16 0
                                    

1μισης μηνας αργοτερα

Γειιιιιιιιιιιιιι. Σημερα(Παρασκευη) εκλεισαν τα σχολεια για χριστουγεννα και ειμαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. Θα τα περασω τελειααα. Και γενικα αυτος ο 1 μιση μηνας μαζι μεζι με τον Αλεξ ηταν ο πιο τελειος της ζωης μ. Μαλωσαμε βεβαια 3 φορες και δν μιλουσαμε συνολικα για 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μερες αλλα ψηλοπραματα. Κανουμε συνεχεια βολτες,sleepovers, παιζουμε διαφορα παιχνιδια οπως κηνυγητο, μαξιλαροπολεμο, μου μαγιρευει αυτα τα νοστιμα φαγητα του και γενικα ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. Γνωριστικαμε και με τον Τασο και την Ιωαννα και αρχισαμε να κανουμε τρελη παρεα. Τα χριστουγεννα θα τα γιορτασουν στην Σαντορινη. Εμενα ο Αλεξ μου μου προτεινε να παμε διακοπες μαζι. Δεν εχω ιδεα που. Εννοειτα πως θα παω μαζι του φυσικα. Η μανα μ θα παει στην Ροδο την Πεμπτη οποτε perfecto. Εμενα ομως ειναι κατι αλλο που με αγχωνει. Αυριο ερχονται οι γονεις του απο Νεα Υορκη και με καλεσαν εμενα και την μανα μ το βραδυ για φαγητο. Με την μαμα του Αλεξ (Βιργινια) εχουμε γνωριστει μεσω βιντεοκλησης. Ειναι πολυ ομορφη γυναικα και ο πατερας του Αλεξ (Στεφανος) πολυ καλος. Με την μαμα μ εχουν μιλησει μια φορα απο το τηλεφωνο και ειπαν τα τυπικα και μου ειπε οτι συμπαθησε πολυ τους 'συμπεθερους'. Αχ θεε μ.

"Επιτελουςςςςς Χριστουγεννα" λεω στον Ανδρεα και τον αγκαλιαζωω οταν βγαινουμε εξω απο την ταξη για να φυγουμεεεε. Ετσι οπως κατεβαινουμε τις σκαλες αμεσως μετα ερχονται και τα παιδια (χωρις Αλεξ, Γιωργο, Μιχαλη) και αρχιζουμε να μιλαμε.

"Παιδια θα πατε καπου τα χριστουγεννα;" μας ρωταει ο Αρης.

"Εμενα ο Γιωργος μ ειπε πως θα παμε καπου αλλα μ το κραταει εκπληξη." Μας λεει η Κατερινα.

"Το ιδιο κι εμενα ο Μιχαλης. Τον ρωταω συνεχεια και δν μ λεει. Τον εχω πριξει τον ανθρωπο αλλα δν μ λεει τπτ" μας λεει η Νεφελη.

"Μαρια εσυ τι θα κανεις τα χριστουγεννα; κανονισες τιποτα με τον Αλεξ;" ρωταει ο Ανδρεας.

"Ναι ακομα δν ξερω που βεβαια αλλα μετα απο το τοσο πριξιμο που εφαγε μου ειπε να παρω μαζι μ χειμωνιατικα ρουχα γτ εκει που θα παμε θα εχει κρυο" τους λεω

"Αα ρε τυχερη. Εσυ ξερεις τι ρουχα να βαλεις. Εγω τωρα τι ρουχα να βαλω στην βαλιτσα μου. Μου λες;" μ λεει η Νεφελη.

"Εσεις παιδια; θα πατε καπου;" ρωταει η Κατερινα τον Ανδρεα και τον Αρη. Αυτοι κοιταζονται για λιγο και αμεσως χαμογελανε.

"ΓΚΟΜΕΝΕΣ" λενε και οι δυο συννενοημενα. Ε;;;

"ΤΙ;" ρωταμε ολες μαζι.

promise? Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα