15. Odboj

147 6 0
                                    

Když jsem vystoupili z hyperprostoru přiletěli jsme na jeden z neobydlených měsíců Endoru kde byla základna. Když jsem vystoupila z lodi uviděla jsem jak ke mě přiběhla Leia "Rey drahá báli jsme se o tebe ale když nám Maz zavolala že jsi v bezpečí spadl mi kámen ze srdce" Rey se nepatrně usmála "generálko mohu s vámi mluvit uvnitř této lodi je to důležité!" Leia přikývla a vstoupila na palubu, když uviděla Bena začali jí téct slzy z očí pak si všimla druhého muže, který byl za Benem schovaný "vytej doma Bene"……… "ahoj mami  já... No..... Rád tě vidím" vykoktal nakonec. Pak se Leia podívala na mě "Jak se ti povedlo přivést ho domů"…… "nijak, tenhle nápad se zrodil v jejich hlavách"

Když jsme s Leiou vystoupili přiběhl ke mě Finn a objal mě jenže pak si všiml že ve stímu lodi stojí dva muži Finn odemě odstoupil nejspíš je poznal "Rey zatebou je tam Ren!"…… "ano já vím nyní jsou na naší straně"

Poté co Ben s Jamesem vystoupili všichni couvli a několik jedinců včetně Poua na ně namířilo zbraň. "Ne nestřilejte jsou na naší straně" vykřikla jsem. Chvíli ještě bylo ticho ale pak ho přerušila Rose "vytejte u odboje!" když se všichni zpamatovali z prvotního šoku rozešli se každý po svém. "tak fajn ukážu vám kde budete mít pokoj" ve skutečnosti jsem je vedla do mého pokoje jelikož já tam nic kromě meče který mám teď u sebe neměla, přece jen byla to úplně nová základna, v mém pokoji měli být dvě postele sražené k sobě protože sebou hodně hazím ale teď se využijí lépe. "Tak to je váš pokoj" rychle jsem od sebe dotáhla postele a mezi ně strčila jeden stolek.

Když jsem zavřela dveře a chystala se odejít vyběhl z pokoje Ben. "Rey"..... "Bene,copak se děje"........ "jen jsem ti chtěl poděkovat a dát ti tohle" vytáhl svytek který našel na Mustafaru. "co je to?"..... "sithský svitek na kterém je sithská abeceda a mám taky ten papír který si popsala můžeme to přeložit." usmála jsem se a rozloučila jsem se s ním a šla jsem do obývačky lehnout si na gauč. A usnula jsem.

Druhý den ráno jsem se probrala dost brzo a šla jsem se projít po základně, když jsem se vrátila uviděla jsem Finna jak se hádá s Jamesem doběhla jsem k ním "kluci co se tu děje" Finn trochu vychladl a pak spustil "vloupali se ti do pokoje načapal jsem ho jak od tamtud vychází" pak se do toho vložil James "to je tvůj pokoj, proč jsi nám to neřekla"..... "teď s ní mluvím já" vyhrkl Finn ale pak jsem se oba přerušila písknutím "hoši klídek ano dala jsem jim svůj pokoj Finne, ne neřekla jsem vám to Jamesi nepřišlo mi to důležité čí to byl pokoj teď je váš" oba na mě chvíli koukali a pak si podali ruce a odešli spolu do jídelny. "pěkně jsi vyřešila ten nešvar" ozvalo se za mnou, byl to Ben otočila jsem se k němu a pozdravil ho. "Ahoj Bene! Jak se ti tu líbí?"......…"je to tu fajn proč jsi nám neřekla že to byl tvůj pokoj?" to mě zarazilo "já ani nevím nepřišlo mi to důležité"...."pokud jsi nespala ve svém pokoji tak kde?"...... "no přece tady na pohovce"

 Reylo [CZ] Where stories live. Discover now