3. Setkání

227 9 0
                                    

Chvíli se nic nedělo ale pak se otevřeli dveře a v nich stal Kylo Ren. Měl na sobě masku takže jsem nevěděla jak se tváří pak pokynul rukou a všichni dotyční odešli. "Čemu jsi na mém varování nerozuměla?" řekl klidným ale přesto mírně podrážděným hlasem. Nic jsem neřekla, najednou jsem cítila něco jako tlak v mé hlavé, nechtěla jsem aby si něčeho všiml, ale můj pokus byl marný. "Bolí tě hlava hodně?" zeptal se tentokrát už naprosto klidně. "NE!" zalhala jsem. "Něco ti ukážu." přistoupil ke mě. Já jsem právě seděla na okraji postele takže viděl že mám závaznou nohu. Klekl si k té noze a opatrně se jí dotkl. Chytil ji obouma rukama a já cítila jak z něj sálá teplo, po chvíli ji pustil a řekl bych se postavila, já jsem ze začátku váhala ale pak jsem si řekla že nemám co stratit.

Postavila jsem se a už mě to nebolelo, překvapeně jsem se na něj podívala ale nic jsem neviděla protože měl masku. "Sundej si už ten krám z obličeje" tuhle reakci zřejmě nečekal ale nakonec si helmu sundal.

Hned jak si sundal helmu podíval se na mě svíma tmavíma očima. "Fajn tuhle část máme za sebou teď zbytek" nechápavě jsem se na něj dívala *To jako čeká že mu poděkuj?* "Tak co povíš mi kde je je nová základna odboje?" Otázal se mě klidným hlasem a já už jsem toho jeho klidu měla tak akorát dost "Ty ses asi zbláznil myslíš že ti po tom všem budu pomáhat!?! Nejdřív zničíš několik planet, pak zabiješ vlastního otce, pak si hraješ s mími myšlenkami, donutiš Luka aby se obětoval pro odboj, a popřát mi lezeš na nervi myslíš si že jsi normální?!?!" Hned jak jsem dokončila svůj proslov chytil mě jednu ruku a přitiskl ji ke zdi, pak mě druhou chytil pod krkem a začal na mě křičet. "Myslíš si že je jednoduché chovat se tak aby z tebe měli ostatní respekt ale tak to není!!" Přimačkl mě pevné ke zdi a já začala lapat po dechu "Bene......Bene prosím ......prosím prst...." Nedokázala jsem už říct ani slovo podlomili se mi nohy a já omdlela. Ben mě okamžitě pustil "Rey? .....Rey! odpověz mi, to jsem nechtěl."

Vzal ji do náruče a položil ji na postel, přikryl ji dekou a odešel.

Když jsem se probudila ležela jsem stále na ošetřovne měla jsem pocit že to byl jen zlej sen ale pak jsem došla k umyvadlu abych si oplachla obličej a nehrály mi tu dvě věci které dokazováli že to sen nebyl jednak jsem mohla úplně normálně chodit a když jsem se koukla do zrcadla uviděla jsem na krku fialové fleky připomínajíc ruku.

Rozhlížela jsem se po pokoji a pak jsem uviděla ventilaci byla nad postelí předtím jsem si ji nevšimla ale byla dost velká nato aby jí prolezl kdokoli kdo mě právě napadl.

Vylezla jsem na postel a otevřela ventilaci okamžitě jsem vklouzla dovnitř a zavřela ji zasebou hned jak jsem to udělala uviděla jsem jak se otevírají dveře vešel doktor a hned jak zpozoroval že tam nikde nejsem zmačkl tlačítko na ovladači který držel v ruce a já uslyšela že spustil alarm.

 Reylo [CZ] حيث تعيش القصص. اكتشف الآن