11. Naboo

160 7 0
                                    

"co se vlastně tak rozhodilo?" opatrně jsem se zeptala,ale on mi nic neřekl, položil si ruce na tvář a lehl si na postel. Já jsem se pomalu zvedla a šla si lehnout na pohovku. Lehla jsem si a zavřela oči, okamžitě jsem usnula.

Když jsem otevřela oči uvědomila jsem si že jsem přikrytá dekou. Zvedla jsem se a všimla si že Ben tu není. Vyšla jsem směrem do koupelny abych si opláchla obličej.

Když jsem vyšla z kolpelna všimla jsem si že je tam James. "Můžu vědět jak se ti podařilo ho uklidnit?, na dnešní schůzce byl úplně v klidu" já jsem byla překvapená že si myslí že je to moje zásluha ale rychle jsem mu všechno vysvětlila "ale já jsem nic neudělala!" nejprve se na mě nevěřícně koukl a pak pokrčil rameny "tak to je zvláštní no nic já už zase půjde" když odešel všimla jsem si že jsme u plamety Naboo což mě fascinovalo jelikož na Jakku tolik zeleně nebylo.
Dostála jsem nápad sice úplně debilní ale přesto nápad, musím se tam dostat mohla bych vyslat nouzové signál k odboji. Okamžitě jsem se rozběhla ke dveřím a nepozorovaně jsem se dostala až do hangáru pak jsem si všimla sedmi vylepšených stíhaček, nejprve jsem u jedné přetrhla přístup k energii a pak jsem to udělala i s dalšími čtyřmi, k té jedné jsem se nedostala protože tam stali svá vojáci a do poslední jsem nasedla a nastartovala. Stíhačka se okamžitě dostala do vzduch a já vyletěla z velitelské lodi směrem k Naboo. Po chvíli jsem zpozoroval že za mnou letí jen jedna stíhačka ta kterou jsem nedokázala vyřadit že hry, nestřilela jen mě celou vestu sledovala. Když jsem přistála na louce okamžitě jsem vyběhla že stíhačky směrem do lesa kde jsem se taky schovala.

Uběhlo asi pět minut a já jsem si všimla že kus odemě stojí Ren s rudou čepelí v ruce. Ani jsem nedutala, jenže pak se to stalo, moje noha se smekla a jelikož jsem se neudržela pěkně jsem si natloukla když jsem se kutálela ze straně. Netrvalo to ani minutu a Ren už byl u mě. "ty ses asi úplně zbláznila! Myslíš že utečeš a nikdo si toho nevšimne?" jeho slova mě zarazila ale hned mi hlavou bleskla odpověď kterou jsem na něj vychrlila"ano jsem blázen, ne nemyslím si že si toho nikdo nevšimne jinak bys tu nebyl." to už si ale sundal helmu a vyplnil svůj meč. "do teď jsi se utéct nepokusila tak co je jinak?"……… "právě že nic! Mě nebaví jak sem popřát zavřená, jo a jestli sis toho nevšiml tak můj pohár trpělivosti přetekl a jestli ještě uvidím Huxe tak mu osobně zakroutím krkem.! Ale máš pravdu tohle byl blbej nápad zítra vymýšlím něco lepšího! neboj!" v tom mě chytil za ruku a někam mě vedl byl to krásný domek se zelenou střechou a v oknech byli květiny." co tu děláme? "........" změníme prostředí abys byla daleko od stráží, rytířů z Renu a Huxe. Slib mi že zůstaneš tady a já tě nechám v klidu pokud bude nějaký problém tak jesnoduše přiletíš zpátky, platí? Já mám nějaké zařizování takže pokud by jsi mě hledála tak budu v hotelu Gree. "………" platí "řekla jsem takřka bez roumyslu a on odešel.

 Reylo [CZ] Where stories live. Discover now