|•|12.Bölüm|•|Bir Canavar Yarattın

3.2K 501 94
                                    

     "Şan dediğin anlatılmaz zaten, anlattırır."

     Yaşıyor muydu?

      Bilmem.

     Mutlu muydu?

      Belki.

      Rahatlamış mıydı?

   
      Hayır.

      Bu bir savaşsa gaddar olan kendisi miydi?

      Kesinlikle.

      Peki, sonunda şeytan kendisi olacak olsa bile duracak mıydı?

      Asla...

       Ayaklarını tezgahtan aşağı sarkıtmış sallarken arada bir tostundan bir parça koparıyor onu da Pascal'ın suratına atıyordu. Pascal tabii ki bu durumdan oldukça memnundu. İştahla bütün tostu yiyordu.

       Arkadan gelen sesler ile omzu üzerinden geriye baktı ve dişi iblisin tırnaklarını Brett'in omzunda gezdirdiğini görerek tek kaşını çattı.

      Çıplak ayağını Amerikan tarzı mutfağın ortasındaki ocağın yanına yasladı ve sanki plaj sandalyesinde poz veriyormuş gibi durup karşısındaki ikiliyi incelemeye başladı.

      Bella'nın ağır bavullarını taşıyamadığını gören Brett ona yardım etmek adına bavulları elleri arasından alıp kapıya götürdü.

      Allia tostunun son lokmasını elinde çevirirken Brett yorulduğunu belli edecek şekilde nefes vermişti. Bu sırada görüş alanına giren dişi iblis ellerini sinsice Brett'in omuzlarına koymuş ve "teşekkür ederim" diyerek yanağına öpücük kondurmuştu.

      Teşekkür ederim.

    Birkaç dakika düşündükten sonra aslında bavulları taşıdığı için minnet cümlesi yerine bunu kurduğunu anlayınca kaşlarını havaya kaldırarak son lokmayı ağzına atıp çiğnemeye başladı.

      "Teş- ekkkür, ed-erimm."

    Konuşurken bozuk kanalın çekmeyen anteni gibi garip sesler çıkarınca kendi kendine göz devirdi.

       O sırada dönüp kendisine bakan Brett ile bir elini kaldırmıştı ki küçücük tezgahtan bir anda kayıp gitmişti.

        "Lap" yada "şlap" hangisi gibi bilinmez ama tam güzel yüzü mutfağın fanyanslarını yalayacaktı ki kendisini havada tuttu.

       "Allia!"

       Brett  telaşla koşarak mutfak tezgahının arkasına geçmişti ki genç kızın sırt üstü, kollarını başının altında toplamış bir hâlde, havada uzanırken uçtuğunu görerek şaşırdı. Sonrası ise koca bir kahkahaydı.

     "Böyle şakalar yapabildiğini bilmiyordum." diyerek Allia'yı belinden tutup kaldırdığında Allia anlamasa da garip bir gülüş attı.

     Aslında az önce gerçekten de düşüyordu, dikkati dağılmıştı.

     Sadece bir an...

.
.
.

      "Vay canına, ayı mıdır nedir? Bu kız nasıl bu kadar çok uyuyabiliyor?" diyen Bella ile Brett yarım ağız bir gülüş atıp dikiz aynasından arka koltukta uyuyan Allia'ya baktı.

      Bir kedi gibi kıvrılmış, ellerini yanağının altında toplamıştı. Siyah saçları araba koltuğunun her tarafına saçılmıştı.

Bir Canavar Yarattın Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin