Part 3

255 12 3
                                    

Pohled Destiny:

Probudila mě šílená rána ze zdola. Pane bože co tam ti magoři zase provádí?! Otočila jsem se na druhou stranu. Po mém zjištění, že Justin ještě spí jsem se usmála. Je to hroznej spáč, i kdyby jste ho majzli pánvičkou po hubě, spal by dál.

Z mého přemýšlení mě opět vytrhla hlasitá rána. To si ze mě děláte prdel ne?! Otevřela jsem dveře a jak tajfun jsem šla po schodech, nezapomněla jsem při tom pořádně dupat.

"Co tu sakra děláte?" pořádně jsem zařvala a opřela se rukama o kuchyňskou linku. Moje oči se zasekly na Lilovi, který vypadal, že se za chvíli rozbrečí.

"Když já jsem chtěl udělat snídani." koukal na mě se smutným výrazem.

"A můžu se zeptat, co to jako mělo být?" vyhrkla jsem, když jsem viděla nějakej úplně spálenej hnus na talíři.

"Palačinky" odpověděl dost smutně

"Aha no" usmála jsem se "To nevadí uděláme je znova" pohladila jsem ho po zádech. Nikdy se na nikoho neumím zlobit dlouho, přece jenom Khalil je hrozně hodnej kluk, snažil se, jen mu to prostě nejde.

Vzala jsem tu spálenou věc a hodila ji do koše, umyla jsem pánev a utřela celou linku.

"Lile prosím podej mi mléko" mile jsem se na něj podívala a on jen s úsměvem přikývl, vytahla jsem misku.

"Tak... A teď nalij do té misky mléko" vím že to zní divně, ale chci ho to naučit.

"A-a-le, já nevím kolik" začal strachem koktat.

Začala jsem se hrozně smát. Opatrně jsem vzala jeho zápěstí a s jeho pomocí jsem opatrně nalila mléko do misky.

Když už bylo těsto hotové a rozehřátá pánev, nalila jsem na ni trochu těsta. "Lile dones si všechny věci co na tu palačinku chceš"

S úsměv jak sluníčko na hnoji, začal prohledávat všechny skříňky. Když už byla palačinka hotová dala jsem ji na talíř a podala ji Lilovi.

Když už byli hotové všechny, pár jdem jich potřela nuttelou a dala na to ovoce. Nakonec jsem nahoru dala šlehačku a udělala s čokolády smajlíka.

Chtěla jsem s tím jít nahoru, ale zastavily mě potetované ruce na mých bocích. Popravdě ? Strašně jsem se lekla.

"Dobré ráno lásko" našeptal mi Justin do ucha

"Dobré, ale proč mi říkáš lásko to fakt nevím" ozval se Lil sedící na barové židli. Justin mu jednu střelil. "Já nemyslel tebe ty kreténe." Málem jsem se počůrala smíchy.

"No dobré ráno" ještě pořád jsem se hrozně smála. "Na tady máš snídani" už trochu s klidem jsem mu řekla. Děkovně se na mě usmál a pustil se do jídla.

------------------------------------------------------

UŽ PO SNÍDANI :)

"Lásko co budeme dneska dělat?" sedla jsem si na Justina a položila si hlavu na jeho rameno.

"No já nevím... Co by moje princezna chtěla dělat?" začal mě hladit po zádech.

"Nepůjdeme do kina?" zeptala jsem se s nadějí v hlase

"Jo to by jsme mohli a vezmem s sebou i kluky?" zeptal se

Začala jsem rychle přikyvovat, div mi hlava neodpadla. "Jdu se převlíct, řekneš to klukům?" vzala jsem jeho tvář do svých rukou a pousmála se.

"Jo jasně" nahodila jsem úplně největší american smile jak jsem mohla a přisála se mu na rty. Když jsem se odtáhla zašeptala jsem mu do ucha "Miluju tě".

Utíkala jsem do pokoje, div jsem si hubu nerozmlátila a zdrhala jsem do koupelny. Vyslíkla jsem si oblečení a nasměrovala si to do sprchy. Rozetřela jsem si sprchový gel po celém těle a užívala si horké vody. Nakonec jsem si umyla vlasy a vyšla ze sprchy.

Přemýšlela jsem jak se dnes namaluju. Dala jsem si na tvář jen trochu krému a párkrát přejela řasenkou přes řasy. Moc se nemaluju, moc mě to nebaví si to pak zase odlíčit.

Vyfénovala jsem si vlasy a udělala si menší drdol. Jen v ručníku jsem vyšla z koupelny a přešla ke skříni. Poutírala jsem se a oblíkla si spodní prádlo, na to si dala černé tričko bez ramínek a modré jeansy. K tomu jsem si dala oranžové boty na podpadku. (Foto na boku:))

Nakonec jsem na sebe nastříkala pár kapek voňavky a vyšla z pokoje. Dole už stáli kluci a když jsem byla na posledním schodu všichni se otočili.

"Co je? To vypadám tak hrozně," celá jsem spanikařila.

Přešel ke mě Justin a obmotal si ruce kolem mého pasu. "Vypadáš nádherně, proto na tebe všichni koukáme," políbil mě na tvář.

Cítila jsem jak se červenám. A sakra... "Aww někdo se nám tu červená," zaškeřil se Justin a já ho praštila do ramene.

"To bylo za co?" koukal na mě hrozně ublíženě a chytl se za srdce.

"Lásko srdce je na druhé straně" dala jsem mu pusu na nos, propletla jsem si s ním prsty a i s kluky vyšli směrem k autu.

Sice zase přidávám pozdě, ale doufám že vás to potěší:) hrozně bych ráda poděkovala holkám co mi komentovaly minulou část:) hrozně mě to potěšilo;) a jinak šťastnej novej rok všem a ať je lepší než ten minulej ... Have a nice day ^_^

My TreasureWhere stories live. Discover now