Part 5

153 6 0
                                    

Pohled Destiny:

Hned jak jsem za Justinem zavřela dveře, s úsměvem jsem se o ně opřela a sjela po nich dolů. Kolena jsem si přitáhla k sobě a začala se hrozně smát. Bože můžu být až tak zamilovaná? Cítím se jak úplný blázen. Jak jsem se trochu uklidnila vstala jsem a po cestě z chodby jsem se ještě koukla do zrcadla, ten přiblblej úsměv tam pořád byl. Přejela jsem si konečky prstů ve vlasech a naposled ze na sebe usmála v zrcadle.

Šla jsem směr kuchyň. Prošla jsem kolem ostrůvku a přešla ke skříňce se sklenicemi. Vzala jsem si odtud sklenici a napustila si do ní trochu vody. Když jsem zvedla hlavu, můj zrak padl na hodiny. Jsou 4 hodiny a nemám co dělat, Justin a kluci přijdou asi kolem 6-7 hodiny. Když se obvykle nudím čtu si nebo se koukám na televizi, ale teď jsem tak mimo, že bych nespíš ani nevěděla o co jde.

Přešla jsem k Ipodu co máme v kuchyni a zmáčkla PLAY. Celou kuchyní se rozezněla melodie nějaké mě neznámé písně. Jelikož jsem měla na sobě ještě věci, co jsem měla venku, utíkala jsem se nahoru převléct. Vzala jsem si na sebe jednoduché černé legíny a černé tílko. Cestou jsem ještě z komory vzala zástěru a postavila se opět do kuchyně.

Ze šuplíku jsem vytáhla kuchařku a začala v ní listovat. Když jsem byla v půlce, objevila jsem hrozně starý recept, který mě naučila ještě paní Elizabeth (snad si pamatujete tu starší paní co jí našla, byla v 2.části:)), byl to red cup cake, je to taková sladká tečka nakonec a i kluci ho zbožňují.

Vytáhla jsem si potřebné suroviny a robot. Začala jsem smíchávat pár ingrediencí a nakonec přidala červené barvivo. Těsto jsem opatrně nalila do košíčku a dala péct do trouby. Místností se rozezněl hlas Ellie Goulding (media)

You’re the light, you’re the night (Jsi světlo, jsi noc)

You’re the colour of my blood (Jsi barva mojí krve)

You’re the cure, you’re the pain (Jsi lék, jsi bolest)

You’re the only thing I want to touch (Jsi ta jediná věc, které se chci dotýkat)

Techto pár vět na začátku písně mě zaujalo. Hned jsem si vzpomněla na Justina, co teď asi dělá? Je zraněný? Své myšlenky jsem hned zahnala a přichystala jsem si věci na krém. Jelikož se cup cakes ještě pěkly, tak jsem se rozhodla ještě něco uvařit. Zase jsem otevřela tu kuchařku ale hned ji zase zavřela, protože vím, že kluci budou chtít špagety. Milujeme je všichni, tak je udělám. Vytáhla jsem si špagety, maso, rajčata a rajský protlak. Protože se dělá omáčka nejdéle tak jsem začala právě tou. Když byla omáčka ve stavu, že byla pod pokličkou a vařila se zapípal mi budík, že jsou cup cakes hotové...Vyndala jsem je z formy a nechala vychladnout.

Když jsem měla už i krém, opatrně jsem ty košíčky začala zdobit. Nakonec jsem je dala do lednice aby stuhly. Od košíčků jsem se opět vrátila k omáčce a trochu ji promíchala vařečkou načež jsem si její konec strčila do pusy a olízla, přidala jsem trochu soli a pepře a zapla druhý hořák na který jsem postavila hrnec s osolenou vodou. Když voda začala vřít, hodila jsem do něj špagety. Najednou mi pípl mobil, který ohlašoval, že mi přišla Sms. Přišla jsem k němu a dotykem prstů jsem mobil otevřela. Psal mi Justin...

Od Láska: Ahoj srdíčko:) jak se máš? Jen jsem ti chtěl říct, že o půl 7 budeme doma:) moc mi chybíš:( tak za chvíli kotě! - JB

Zase jsem se musela usmát jak idiot. Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se na hodiny za 5 minut 6 hodin. Vrátila jsem zrak zase zpátky na mobil a zmáčkla ODPOVĚĎ.

Pro Láska: Ahojkyyy :)) jo mám se fajn a o půl vás budu čekat :) a taky mi moc chybíš. Paa

Špagety už byly hotové, tak jsem je přecedila a dala do mísy, vypla jsem sporák a omáčku jsem taky přelila. Aby to nebylo potom studené tak jsem to dala po teplé trouby (samozřejmě aby se to tam neupeklo:D snad to chápete:D) Zrovna hrála moje oblíbená písnička od Katy Perry- This is How we do. Zvýšila jsem volume a začala si tak pobrukovat. Když už se blížil čas, kdy kluci měli přijít, vytáhla jsem jídlo z trouby a položila to na stůl, nachystala jsem příbory a skleničky. Když šla do lednice pro pití, ucítila jsem dvě svalnaté ruce na mým bocích.

My TreasureWhere stories live. Discover now