Part 2

305 11 9
                                    

Hrozně moc vám děkuju za vaše názory :) Moc to proznamená, že si to aspoň někdo čte:)

POHLED DESTINY:

Když se kouknu tak o pět let zpátky, vidím bezmoc a utrpení. Po smrti rodičů jsem ani nevěřila, že mě potká ještě něco dobrého. Neměla jsem peníze, kamarády a vlastně ani kde bydlet, zkrátka jsem si sáhla na úplně dno svého života.

Spala jsem na ulici, žebrala peníze a dokonce i kradla. Pak mě ale našla jedna starší paní myslím, že se jmenovala Elizabeth. Byla hrozně hodná, nechala mě u ní bydlet a když jsem se zeptala proč to dělá, odpověděla mi "Připomínáš mi moji vnučku, která před pěti lety umřela. Něco v tobě je, v životě dokážeš spoustu věcí, stačí jen doufat." V té době mě to hrozně inspirovalo a když mi bylo 18, dala jsem si druhé jméno Hope.

Když mi bylo 19 a dokončila jsem střední školu, našla jsem si práci v jednom klubu. Dělala jsem tam servírku. Skamarádila jsemse tam se spoustou fajn holek. Dalo se i říct, že jsem byla opět šťastná.

Ani jsem se nenadála a můj život zasáhla další rána. Elizabeth dostala rakovinu, byla už v rozšíreném stádiu a její poslední slova byli "Destiny, nedovol aby tvému snu stálo něco v cestě, doufej." Tato věta se mi nadobro vryla do paměti, opakovala jsem si ji jako basničku před spaním, řikala jsem si "Doufej" a já doufala.

Jednou přišel do klubu známý děvkař Justin Bieber s tou jeho partičkou. Pořád měl ty svoje oplzlé vtípky a snažil se mě dostat do postele (bože to je vtipná věta :D), lezlo mi to na nervy. Nejvíc mě ale dostalo, když zjistil moje telefonní číslo a kde bydlím, myslela jsem že mu jednu vrazím. Snažila jsem se mu za každých okolností vyhnout, ale byl hrozně neodbytný. Pořád za mnou lezl.

Při té vzpomínce se teď jen směju, ale zamilovali jsme se do sebe a to je hlavní, nemohli by jsme jeden bez druhého žít.

Myslela jsem si, že bude šťastní až do smrti. Tohle se vyvrátilo hned jak mi Justin řekl, že prodává drogy. Pak jsem se ho hrozně bála, nezvedala jsem mu telefony a nevycházela z bytu, bála jsem se lidí okolo, nikdy nevíš co se může stát, ale zase jsem se bála života bez něj. Miluju ho, víc než si každý z vás dokáže představit.

Justin mi nabídl, že bych s ním mohla bydlet, že tak mě bude mít víc na očích a nic se mi nestane a tak se i stalo. Dámy a pánové bydlím v domě s Justinem Bieberem a jeho vyhulenýma kámošema, myslím že si zasloužím nějakou cenu :D :D .

"Lásko?" z přemýšlení mě vytrhl až Justinův hlas

"Mhm?" jedním koutkem jsem se pousmála a položila si hlavu na jeho hruď.

"O čem přemýšlíš?" ruku si obmotal kolem mého pasu.

"O životě, o tom čím vším jsem si prošla a i přesto mám milujícího přítele, nádherný dům a v něm plno sexy chlapů" zasmála jsem se "Miluju tě víš to?" podívala jsem se na něj

"Já tebe víc." usmál se na mě a něžně mě políbil.

My TreasureWhere stories live. Discover now